Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΕ Καψόχωρας 2-0

DSCN2372

Την πιο καθοριστική νίκη (μέχρι την επόμενη) πέτυχε σήμερα ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου. Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και με μεστή εμφάνιση, επικράτησε 2-0 της ΑΕ Καψόχωρας. Με τη νίκη αυτή “έπιασε” τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου στην 11η θέση και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, οι “κοκκινόμαυροι”, που αγωνίστηκαν σήμερα χωρίς τον παίκτη – προπονητή τους Μπάμπη Πιπιλιάρη (τιμωρημένος) γνώρισαν οδυνηρή ήττα καθώς σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, η βαθμολογική απόσταση από την 12η θέση (τυπικά υποβιβάζονται τέσσερις, με πολύ πιθανή και την πέμπτη ομάδα ελέω Μακροχωρίου) είναι πλέον στους 8 βαθμούς.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις πολλές δυνατές μονομαχίες και τις ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Το θέαμα πήγε…περίπατο όπως ήταν αναμενόμενο και επικράτησε η σκοπιμότητα και η τακτική συμπεριφορά των ομάδων. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, έφτασαν με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα την υπεροχή τους (καλές στιγμές με Χρήστο Τσίπη του Α. και Αραπέλη). Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν κυρίως με αντεπιθέσεις και πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 53′ πήραν πρωτοβουλία στο σκορ. Ο Χρήστος Τσίπης του Α. εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πήρε παράλληλη τροχιά από την εστία και ο ανενόχλητος Γρηγόρης Μωραϊτης πλάσαρε από κοντά ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Το παιχνίδι απέκτησε περισσότερο ρυθμό στη συνέχεια, καθώς οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν φυσιολογικά. Ο Μπάμπης Πιπιλιάρης έριξε στον αγώνα και τον Γιοβανόπουλο, η ομάδα προσπάθησε να βγει με αξιώσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τον Δελίογλου. Σταδιακά ο ρυθμός έπεσε, οι “κιτρινόμαυροι” έφεραν το ματς στα μέτρα τους και κατάφεραν μάλιστα να “κλειδώσουν” το τρίποντο λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, με τέρμα του Γρηγόρη Μωραϊτη από τα 11 βήματα (ανατροπή του Τσέκα).

DSCN9904

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  : Δελίογλου, Κουτσιάδης, Μωραϊτης Δ., Αραπέλης (89′ Μουρτζίλας Δ.), Νούσιος (83′ Τσίπης Χ.Σ.), Τσίπης Χ.Α., Τσέκα, Μωραϊτης Γ., Ανδρέου, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος.

ΑΕ Καψόχωρας : Θυμιόπουλος, Πιπιλιάρης Γ., Πιπιλιάρης Π., Μαυρίδης Μ. (55′ Γιοβανόπουλος), Σκούρα, Μουσκεφτάρας, Βαβλής, Μαυρίδης Δ., Γκρίβα, Πιπιλιάρης Κ., Βρεττός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected