Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Εθνικός Κλειδιού 4-1

DSC00398

Την ιδανικότερη αντίδραση είχε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας σήμερα (31/1), μετά την βαριά ποινή που του επιβλήθηκε από την ΕΠΣ Ημαθίας, η οποία του αφαιρεί 10 βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα και 5 από το επόμενο. Οι “ασπρόμαυροι”, στον εξαιρετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, επιβλήθηκαν με 4-1 του Εθνικού Κλειδιού και αναρριχήθηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.

Οι “κυανόλευκοι” από την άλλη πλευρά διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του κ. Μαρόπουλου και όπως σχετικά αναγράφουν στο επίσημο blog της ομάδας : “Ο διαιτητής Μαρόπουλος εφηύρε ένα πέναλτι και ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Εθνικού, από τα οποία προηγήθηκαν τα 2 πρώτα γκολ της ομάδας της Αλεξάνδρειας. Επίσης κατ’ όλη την διάρκεια του αγώνα έδειχνε ιδιαίτερη ευαισθησία, γεμίζοντας με κίτρινες κάρτες τους παίκτες της ομάδας μας, χωρίς να κάνει το ίδιο με τους αντιπάλους σε ανάλογες ή και πιο επικίνδυνες φάσεις”.

Σκόρερ και διακριθέντας για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιώργος Πατατούκας, ο οποίος άνοιξε νωρίς το σκορ για την ομάδα του και έβαλε τις βάσεις για την 12η νίκη στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, ο Χαρισούδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Περηφανόπουλο έπεσε στο έδαφος και ο κ. Μαρόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατατούκας, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους πρωταθλητές και στο 16′ εκτέλεσαν το φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, οι αμυντικοί απέκρουσαν λανθασμένα και ο Πατατούκας που βγήκε στην πλάτη της άμυνας “έγραψε” το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε επιθετικά και λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, έφτασε και σε τρίτο γκολ και πάλι από τα 11 βήματα. Το πέναλτι κέρδισε αυτή τη φορά ο Πατατούκας σε ανατροπή του από τον Κωστόπουλο και την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Χαρισούδης, ο οποίος με το τέρμα του αυτό έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα.

Στο διάστημα αυτό ο Εθνικός είχε τέσσερις καλές στιγμές να πετύχει τέρμα, αρχικά στο 30′ σε σουτ του Κιρκιλιανίδη που πέρασε άουτ, στο 40′ δοκάρι με τον ίδιο παίκτη να μειώσει σε 3-1, στο αμέσως επόμενο λεπτό σε σουτ του Σωτήρη Παπαπαδόπουλου και στην εκπνοή του ημιχρόνου, σε κεφαλιά του Δημήτρη Καλυβιώτη που εξ επαφής δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδώρου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε χαρακτηριστικά με τον αγωνιστικό χώρο να γίνεται ακόμη πιο βαρύς δυσκολεύοντας αφάνταστα τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Ο Εθνικός μείωσε το σκορ στο 73′ με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, μετά από ωραία πάσα του Παρασχόπουλο ενώ ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τέταρτο τέρμα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του Γιώργου Πατατούκα (έφτασε τα 10 τη φετινή σεζόν).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Α., Τζέπης Χ., Λαδάς (72′ Κίτσας Δ.), Τζέπης Γ., Κούκλας, Χαρισούδης, Πατατούκας, Κίτσας Θ. (65′ Καρατάσος), Μαρτσέλος (46′ Κίτσας Σ.)

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Κωστόπουλος (83′ Τούνης), Καλυβιώτης Α., Καλυβιώτης Δ., Νικολόπουλος, Κεχαγιάς Σ., Περηφανόπουλος, Παρασχόπουλος, Παπαδόπουλος Δ. (80′ Παπαγιάννης), Κιρκιλιανίδης, Παπαδόπουλος Σ.


 

*Πρώτη συμμετοχή σήμερα για τον Χρήστο Τζέπη του ΠΑΟΚ, που μεταγράφηκε από το Μακροχώρι και για τον Κυριάκο Παπαγιάννη από πλευράς Εθνικού, που προέρχεται από τον Εθνικό Μαλγάρων

*φωτ. από ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected