Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Άρης (0-1) Ένα γκολ στο 3′ έφτανε!

07f14188dc9d62d71e3a6022f14f0578_LΜε το γκολ του Παπαδόπουλου μόλις στο 3ο λεπτό οι «κίτρινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός έδρας των «γουναράδων»

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Άρης καθώς επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Καστοριάς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το… καλημέρα καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Ν’ Λουντούλου έκανε την ασίστ στον Παπαδόπουλο ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε άριστα και πλασάροντας σωστά τον Κοκκίνη έκανε το 1-0.

Από κει και πέρα, με τον καιρό να μην είναι «σύμμαχος» των δυο ομάδων δυσκολεύοντας αρκετά τις προσπάθειές τους, το θέαμα του πρώτου ημιχρόνου θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο Άρης έπειτα από το γρήγορο γκολ ουσιαστικά δεν απείλησε ως το 38’ όπου ο Πόι έκανε το πλασέ με τον Παπαδόπουλο να διώχνει πάνω στη γραμμή και το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων να μένει ω την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εμφανώς καλύτερα και έφτασαν μια «ανάσα» από το δεύτερο γκολ όταν στο 55’ ο Πόι επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Κοκκίνη. Η επόμενη καλή στιγμή ανήκε και πάλι στους Θεσσαλονικείς καθώς στο 63’ ο Καπνίδης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 87’ ανάγκασε τον Κοκκίνη σε εντυπωσιακή επέμβαση στην τελευταία καλή στιγμή του ματς, με το 1-0 υπέρ του Άρη να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοκκίνης, Καρανάσιος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Δ., Σιανής, Μηλιάτης, Γεωργουτζάς, Σολομωνίδης, Γανόζης, Παπαδόπουλος Μ., Ντάμζι

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Λιόνης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Ν` Λουντούλου (90′ Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (81′ Ντούγκα)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected