K20 - K17 - K15

Βέροια κ20 – Ατρόμητος Κ20 3-2

10958132_10206214751758472_105473786_nΣε ένα γκραν-γκινιόλ παιχνίδι, με πολλές φάσεις στις δύο εστίες η Κ20 της Βέροιας πήρε σπουδαία νίκη επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Ατρόμητου με 3-2. Το παιχνίδι, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Διαβατού, ήταν ένα από τα πιο θεαματικά και ποιοτικά της φετινής σεζόν, με τις δύο ομάδες να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου ξεκίνησε δυνατά από το 1ο λεπτό, πίεσε την αντίπαλη ομάδα που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος! Οι γηπεδούχοι μπήκαν με στόχο να αιφνιδιάσουν ωστόσο οι Περιστεριώτες, που διαθέτουν πολύ ποιοτική επιθετική γραμμή, κατάφεραν στο 5ο λεπτό να μπουν μπροστά στο σκορ και να αλλάξουν από νωρίς τις ισορροπίες στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια προσπάθησαν και για δεύτερο γκολ και στο 19′ δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Βασιλειάδη, ο οποίος με εντυπωσιακή διπλή επέμβαση έσωσε από βέβαιη παραβίαση.

Η Βέροια “αφυπνίστηκε” στη συνέχεια και στο 22′ ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Ξιόμπλιος σημάδεψε το δοκάρι του Θεοδωράκη, στην πιο καλή στιγμή της “Βασίλισσας” στο πρώτο μισάωρο, για να ακολουθήσει στο 31′ η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Παπαγεωργίου.

Και ενώ οι πανηγυρισμοί από πλευράς Βέροιας δεν είχαν κοπάσει, τρία λεπτά αργότερα ο Ξιόμπλιος πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της Βέροιας, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Στο 38′ και πάλι ο Βασιλειάδης είπε “όχι” σε μια καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου και όντας πιο επιθετικός, ο Ατρόμητος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (51′), τέρμα που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Μάλιστα οι “κυανόλευκοι” έφτασαν κοντά στη δική τους ανατροπή, ωστόσο το σουτ του Μπαστάκου πέρασε μόλις άουτ (56′)

Η Βέροια όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο ματς και στο 63′ πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Ρογγότης μπήκε στην περιοχή του Ατρομήτου και ανατράπηκε από τον Τζιτζιλάκη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ και ο αμυντικός των  φιλοξενούμενων έπρεπε να αποβληθεί. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Στέφανος Ντόγος, σημαδεύοντας τα δίχτυα για το 3-2.

10962047_10206214751678470_685251163_n

Πέντε λεπτά αργότερα ο ρέφερι κ. Μαρόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παπαγεωργίου της Βέροιας, δίνοντας νέα τροπή στον αγώνα, κάτι που ωστόσο δεν στοίχισε στους γηπεδούχους που κράτησαν το υπέρ τους σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Νικολαϊδης, Τούφας, Δερμιτζάκης, Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσολαρίδης (60′ Καψάλης), Ντόγος (89′ Αναστασιάδης), Ρογγότης, Λαζόπουλος (61′ Κουτρούμπαλος), Ξιόμπλιος.

Ατρόμητος Κ20 : Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης (80′ Λαζαρίδης), Τζίνοβιτς, Κωστούλας, Κρουσέλ, Παπασπύρος, Λημνιός, Παναγιωτόπουλος (68′ Μωραϊτης), Ρεγκάκος, Μπασιάκος, Κομνηνός (46′ Βλάχος).

*Με τη Βέροια αγωνίστηκαν και τα τρία από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας : Παναγιώτης Ξιόμπλιος από Άρη Κ20, Αργύρης Τούφας από Ολυμπιακό Κ20 και Τάσος Αναστασιάδης από Πέλλα ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Αχιλλέας Νεστορόπουλος από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected