Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Ρήγας Φεραίος 0-1

a03ca31538776a95652871566d582d37_LΉττα-σοκ υπέστη ο Δωτιέας Αγιάς από τον Ρήγα Φεραίο στην Αγιά, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε ο Ρήγας Φεραίος στην Αγιά απέναντι στον τοπικό Δωτιέα. Οι δύο ομάδες «καίγονταν» για βαθμούς αλλά τελικά μόνο η μία κατάφερε να τους πάρει. Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και είχε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Ρήγας Φεραίος καθώς στο 73ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσίπι ο Σταυράκης απόκρουσε προσωρινά, με τον Μπίκα να μπαίνει στη φάση και να κάνει το 0-1 το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Δωτιέας Αγιάς: Σταυράκης, Δημολιός, Πετρουζέλης, Κόκας, Γούτος, Κουρδής, Κατσίκης, Ουέλινγκτον (60′ Κράββαρης), Πλιάγκας (60′ Τσιρογιάννης), Κουβελάς (65′ Γκίκας), Τσατσαλίδης.

Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Βουραζέρης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής (85′ Γουτούλης), Τσίπι (89′ Σιώμος), Ζενούνι, Κεμάλλι, Μπίκας (80′ Μιχολίτσης).

*rockngoal.com.gr

*φωτ. από asrigasferaios.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected