Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – Μακροχώρι 1-0 (ρεπορτάζ+συνέντευξη Τύπου)

P2080040Ένα από τα τελευταία χαρτιά τους έπαιζαν σήμερα στην Κατερίνη Βατανιακός και Μακροχώρι με την ομάδα της Πιερίας να δείχνει πιο αποφασισμένη στο πρώτο μέρος, να σκοράρει και να παίρνει τελικά δίκαια τη νίκη.

Η ομάδα της Ημαθίας στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε και δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Τζήμα, καμία όμως όμως τόσο επικίνδυνη ώστε να απειληθεί άμεσα ο τερματοφύλακας της Κατερινιώτικης ομάδας.

Εξαίρεση αποτελεί η φάση του 50ου λεπτού που ο Αργυρόπουλος σούταρε, ο νεαρός γκολκίπερ του Βατανιακού απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Αργυρόπουλου, βρίσκοντας την μπάλα όσο χρειαζόταν ώστε αυτή να καταλήξει στο κάθετο δεξί δοκάρι του και με δεύτερη προσπάθεια να την απομακρύνει σε κόρνερ.

Αυτή ήταν η φάση την οποία δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν τελείωσε αίσια για αυτούς με τον Βατανιακό να σκοράρει με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Δαδάκος στο 53΄όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Μακροχωρίου και με εύστοχη εκτέλεση ο Λαζαρίδης έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκαν στο 25΄οι Ποτουρίδης και Οκόγκο.

Συνθέσεις

Βατανιακός: Τζήμας, Σκούρτι, Χαρτοματζίδης (58′ Χαλκιαδάκης), Παναγιωτίδης, Καραγιάννης, Παπανδρέου (73′ Θ. Καρτσαμπάς), Λαζαρίδης, Μπουστάντζη , Δαδάκος (58′ Γ. Παναγιωρίδης) παναγιωτιδης, Ποτουρίδης, Καρτσαμπάς.

Μακροχώρι: Κύρου, Κωτσόπουλος, Μπλούκας, Κιβρακίδης, Αραμπατζής, Τσίκος, Καγιαούλου (73′ Πεταλάς), Πατσιαβούρας, Οκόνγκο, Ζαχαρουδάκης, Αργυρόπουλος.

Η συνέντευξη Τύπου

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη τύπου στο Βατάν, μετά την αναμέτρηση του Βατανιακού με το Μακροχώρι.

*pieriasport.blogspot.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected