Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

A1 Ερασιτεχνική – Ψηφίστε τον MVP της 20ης αγωνιστικής!

MVP2

Μία ακόμη ψηφοφορία για την ανάδειξη του πιο πολύτιμου ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής, με τη σκυτάλη να παίρνει η 20η που διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο (7/2).

Ο νικητής θα προκύψει όπως κάθε εβδομάδα μέσα από την ψηφοφορία των αναγνωστών του Imathia Sports News. Θυμίζουμε πως την 19η αγωνιστική MVP αναδείχτηκε ο Θοδωρής Πέτγαζλης του ΑΣ Ειρηνούπολης, η βράβευση του οποίου θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν μέχρι το Σάββατο 14/2 στις 11.30 το μεσημέρι και λίγη ώρα μετά θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Παρακάτω θα δείτε τη ονόματα των παικτών που διακρίθηκαν σ’ αυτήν την αγωνιστική, σύμφωνα με την επιλογή των προπονητών τους. Αν εσείς έχετε διαφορετική γνώμη, μπορείτε στο κενό που υπάρχει στο τέλος να συμπληρώνετε τον παίκτη που επιθυμείτε, γράφοντας απλά το όνομα του.

Επαναλαμβάνουμε πως η ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ από την οποία θα προκύψει ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στο All Star Game κατόπιν επιλογής των αναγνωστών. Οι ψηφοφορίες των MVP θα συνεχίσουν να υφίστανται και κανονικά θα γίνονται οι απονομές. Οι υπόλοιποι 10 παίκτες που θα αγωνιστούν στην ποδοσφαιρική γιορτή αμέσως μετά το τέλος των πρωταθλημάτων, θα προκύψουν από την επιλογή των 16 προπονητών και 16 αρχηγών των ομάδων της Α1 (δείτε εδώ τη διαδικασία)

Σημειώνουμε πως δεν θα μπορούν αρχικά να βλέπουν τα ποσοστά των παικτών, παρά μόνο 15 λεπτά  πριν τη λήξη της ψηφοφορίας.

Σωτήρης Παπαδόπουλος (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου)

Χρήστος Τζέπης (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)

Κώστας Παπαδόπουλος (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου)

Δημήτρης Καφές (ΦΑΣ Νάουσα)

Γιώργος Σαμψωνίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης)

Μπάμπης Σαλτουρίδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)

Νίκος Σύγγας (Αχιλλέας Νάουσας)

για να ψηφίσετε πατήστε εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected