Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 4-0 (photos)

1209363Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Ατρομήτου, με τους Περιστεριώτες να διαλύουν τον ΠΑΟΚ με 4-0 – Δημούτσος, Ούμπιντες, Κατσουράνης και Ναπολεόνι τα γκολ των θριαμβευτών, με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο ΠΑΟΚ λόγω αποβολής του Αθανασιάδη στο 42’.

Ο αθηναϊκός σύλλογος ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Θεσσαλονικείς οι οποίοι συνέχισαν την αποκαρδιωτική πορεία τους και πλέον απέχουν έντεκα βαθμούς από τον πρώτο Ολυμπιακό και πέντε από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος με τον Νιόπλια να έχει στήσει αριστοτεχνικά τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, έκανε… πλάκα απέναντι στο συνονθύλευμα του «Δικεφάλου του Βορρά», με τους παίκτες του Αναστασιάδη να είναι εκτός τόπου και χρόνου και μοιραία να γνωρίζουν μία ντροπιαστική ήττα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ασπρόμαυροι» αγνοούν τη νίκη από τις 18/1 όταν και είχαν επικρατήσει του Πλατανιά με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Έκτοτε έχουν πάρει άλλο ένα «τρίποντο», αλλά χωρίς αγώνα κόντρα στην διαλυμένη Νίκη Βόλου. Στα υπόλοιπα ματς έχασε κατά σειρά από Παναιτωλικό στην Τούμπα, ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», έφερε 0-0 με τον Ολυμπιακό στην έδρα του, ενώ σήμερα (15/2) διασύρθηκε από τον Ατρόμητο.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected