Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Βέροια 0-2

mesaΗ Βέροια είχε παθητικό ρόλο για περισσότερα από 80 λεπτά στην Λιβαδειά, ωστόσο σόκαρε τους γηπεδούχους σκοράροντας δις στα τελευταία λεπτά με τους Μαραγκό (84′) και Καλτσά (89′) για το τελικό 0-2.

Κακό ματς στο πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και πολλά λάθη από τους παίκτες των δύο ομάδων στον δημιουργικό τομέα. Η ανάπτυξη των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικά προβλέψιμη και εύκολη λεία για την άμυνα των φιλοξενούμενων. Βαθιές μπαλιές για τον Μάντζιο, οι περισσότερες “σκοτωμένες” και καθόλου παιχνίδι από τις πτέρυγες.

Η Βέροια ήθελε να κλείσει τους χώρους προς την εστία της, τομέας στον οποίο έπαιρνε καλό βαθμό, αλλά την ίδια στιγμή είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και κακές επιλογές στο τρίτο μισό του γηπέδου.

Ένα καλό σουτ του Μάντζιου εκτός περιοχής εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Χινάρ στο 34′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σηφάκης ενήργησε σωτήρια για την ομάδα του, αποκρούοντας το σουτ του Ντουμίτρου μετά από κεφαλιά-πάσα του Μπεν. Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.

Με τον Χινάρ να λέει “όχι” στον Μάντζιο ξεκίνησε η επανάληψη, ενώ στο 58′ η ωραία ενέργεια του Έλληνα φορ δεν είχε ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του. Ο Λεβαδειακός πίεζε -έστω και ανορθόδοξα πολλές φορές- για ένα τέρμα, την στιγμή που η Βέροια είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και συν τοις άλλοις δεν μπορούσε να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα των Μπεν, Ντουμίτρου και Καλτσά στην κόντρα.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sport24.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected