Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο “μπόμπερ” του Πανσερραϊκου Γιώργος Παπαστεργίου στο ImathiaSportsNews!

PAPASTERGIOY_270814Τέταρτος σκόρερ στον πρώτο όμιλο της Γ Εθνικής και δεύτερος του Πανσερραϊκού μετά τον Γαϊδαρτζή, ο Γιώργος Παπαστεργίου διανύει ίσως την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας του και ήδη έχει μπει στο…μάτι μεγαλύτερων συλλόγων που φαίνεται πως τους έχει…γυαλίσει ο Ημαθιώτης επιθετικός!

Το ImathiaSportsNews μίλησε με τον “μπόμπερ” της ιστορικής ομάδας από τις Σέρρες και με αφορμή την εξαιρετική πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν, του απευθύναμε τέσσερις ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες!

Δείτε παρακάτω τι λέει για την προσωπική του φετινή επίδοση, τον Πανσερραϊκό και το μυστικό που τον διατηρεί στην κορυφή του 1ου ομίλου αλλά και την άποψη του για τον Άρη, που φέτος είναι εκ των ανταγωνιστών για την άνοδο. Αναλυτικά η συνέντευξη του στον αρχισυντάκτη του ImathiaSportsNews, Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

1. Γιώργο μία πραγματικά εξαιρετική συγκυρία για τον Πανσερραϊκό αλλά και φυσικά για σένα που κατά την άποψη μας είναι η χρονιά σου. Η ομάδα πρώτη στον όμιλο και μπροστά από έναν “κολοσσό” όσον αφορά την κατηγορία, τον Άρη. Πως κρίνεις τη μέχρι τώρα πορεία του Πανσερραϊκού και αν πιστεύεις πως μπορεί η ομάδα σου να διατηρήσει τα κεκτημένα.

“Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η μέχρι τώρα πορεία του Πανσερραϊκού αποδεικνύει πόσο σοβαρά έχουμε πάρει τους στόχους μας και το πόσο καλά δουλεμένη ως ομάδα είμαστε. Εκ των πραγμάτων, όταν βρίσκεσαι στην κορυφή, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο… Η δουλειά μας από δω και στο εξής είναι να παραμείνουμε ψηλά και να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.”PAPASTERGIOY

2. Ο Γιώργος Παπαστεργίου φέτος παρουσιάζει μια πολύ θετική εικόνα, σκοράρει σε κρίσιμα ματς και γενικότερα βοηθά ώστε η ομάδα να παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που σε κάνει να έχεις την εικόνα αυτή φέτος και αν πιστεύεις πως το ρόστερ είναι το ιδανικό για να πετύχετε τους στόχους σας.

“Θεωρώ πως το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες από κάθε άποψη και εξαιρετικά δυνατό. Στον τομέα αυτό, ο προγραμματισμός της διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή ήταν η ιδανικότερη κατά την άποψη μου. Η προσωπική μου απόδοση οφείλεται εξ αρχής στο ότι έχω πολύ καλές συνεργασίες με πάρα πολύ καλούς παίκτες. Τους βοηθώ και με βοηθού στο παιχνίδι και αυτό άλλωστε είναι το κλειδί της φετινής μας πορείας, που πηγάζει βεβαίως από την παρουσία ενός έμπειρου και ικανού προπονητή.”

3. Ακολουθούν μια σειρά από “βατά” αλλά πολύ κρίσιμα παιχνίδια μέχρι το ματς με τον Άρη στο “Βικελίδης” στις αρχές Απρίλη. Θεωρείς πως είναι όλα θα κριθούν στο παιχνίδι αυτό ή πιστεύεις πως είναι ένας όμιλος που όλοι θα χάσουν βαθμούς παντού;

“Ως Πανσερραϊκός οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα και να μην δίνουμε βαρύτητα στα παιχνίδια που έρχονται. Είναι σαφές πως όποιος έχει τις λιγότερες απώλειες, αυτός θα πανηγυρίσει στο τέλος την άνοδο. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, είτε ο Άρης χάσει βαθμούς είτε όχι. Πάντως, κάθε ματς για μας είναι ομολογουμένως ένας τελικός, γιατί όπως θα διαπιστώσατε και σεις, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια”.

papastergiou-14364

4. Πάντα σε κάθε επίπεδο, ένας ποδοσφαιριστής ειδικά στη δική σου ηλικία σκέφτεται το αύριο. Τα δικά σου όνειρα μέχρι που φτάνουν; Έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτό που λέμε “το μεγάλο βήμα”;

“Πάνω απ όλα σκέφτομαι την άνοδο με τον Πανσερραϊκό… Από κει και πέρα σίγουρα όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες έχουμε το μυαλό μας για το κάτι παραπάνω. Ότι είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του. Εγώ προσωπικά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά και να δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected