Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Άρτας – Μακροχώρι 7-0

anagennhsh[7]Χρειάστηκε να περάσουν περισσότεροι από δύο μήνες (2-1 τον Ρήγα Φεραίο στις 14 Δεκεμβρίου) για να πανηγυρίσει νίκη η Αναγέννηση Άρτας, η οποία προέρχονταν από έξι συνεχόμενες ήττες (ενδιάμεσα υπήρχαν και δύο νίκες «στα χαρτιά» με Λευκάδια και Πυρσό).

Η  ιστορική Αναγέννηση διέσυρε με 7-0 την «αδύναμη» και ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του Μακροχωρίου και επανήλθε με τον καλύτερο τρόπο στις επιτυχίες.

λέον, για την «Α», ακολουθούν τα κρίσιμα παιχνίδια με τον Βατανιακό εκτός της 1η Μαρτίου και με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου εντός στις 8 Μαρτίου. Στα αγωνιστικά, με το «καλημέρα» η Αναγέννηση βρέθηκε μπροστά με 2-0 και ουσιαστικά πήρε τους βαθμούς της νίκης.

Στο 2΄ οι παίκτες της Αρτινής ομάδας συνδυάστηκαν υπέροχα, με την μπάλα να στρώνεται στον Γούλα κι αυτός με σουτ εκτός περιοχής να κάνει το 1-0. Δύο λεπτά μετά (4΄), ο Σιδέρης σούταρε από πλάγια θέση, με τον Κύρου να διώχνει, η μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και ο Νικοπολίδης σε κενή εστία να σκοράρει για το 2-0. Στο 19΄ ένα μακρινό σουτ του Αργυρόπουλου από πλευράς Μακροχωρίου δεν απείλησε και στο 21΄ ο Σιδηρόπουλος έστρωσε με κεφαλιά-πάσα στον Νικοπολίδη και αυτός από θέση τετ α τετ σκόραρε για το 3-0. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, έπειτα από σέντρα του Νικοπολίδη από τα δεξιά, η κεφαλιά του Σιδηρόπουλου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κύρου.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected