Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – Ρήγας Φεραίος 1-1

DSC_0121[1]Η ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας, παρότι πίεσε ασφυκτικά τον Ρήγα Φεραίο , έχοντας μεταξύ άλλων και ένα γκολ που ακυρώθηκε, έμεινε στο 1-1.

Μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο Εθνικός έμεινε στο Χ με τον Ρήγα Φεραίο στη Φιλιππιάδα μπροστά σε περίπου 400 φιλάθλους, σε ένα ματς στο οποίο άξιζε τη νίκη με βάση την εικόνα του.

Οι γηπεδούχοι, παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφεραν να «απαντήσουν» άμεσα, ωστόσο η ολική ανατροπή δεν ήρθε ποτέ, με τον Εθνικό να έχει ένα γκολ που ακυρώθηκε και πολλές ευκαιρίες.

Το τελικό 1-1 αδικεί κατά κάποιον τρόπο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Μπαλάφα, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και η…μοιρασιά των βαθμών είναι γεγονός.

Το σημερινό ματς της Φιλιππιάδας μπορεί να μην είχε σούπερ θέαμα, ωστόσο οι συγκινήσεις ήταν έντονες και ουδείς μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξή του. Άλλωστε, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» τη Φιλιππιάδα στο 27΄, όταν έπειτα από σουτ του Μαλάκου και ασθενή απόκρουση του Σιαράβα ο Κεμάλι με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο η τάξη αποκαταστάθηκε στο 40΄, αφού ο Δάρδας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

περισσότερο ρεπορτάζ και στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected