Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ – “Αργοσβήνει” χωρίς αχτίδα φωτός…

324079d809e68cd68e1ceea78b6ab5fc_L

Οι ποδοσφαιριστές των Κρητικών δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (19/3), ενώ οι Λόρια και Μερεμπασβίλι αποχώρησαν χωρίς να δείχνουν διάθεση να επιστρέψουν

Χωρίς γυρισμό φαίνεται πως είναι πλέον η πορεία του ΟΦΗ προς την αποχώρηση από το πρωτάθλημα, βάσει της εικόνας που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα μετά και τη νέα ήττα από τον Πανθρακικό. Η απαγόρευση της ΕΠΟ να χρησιμοποιηθούν οι παίκτες που αποκτήθηκαν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έχει επιβαρύνει τους μόλις 14 (!) παίκτες που απέμειναν στο ρόστερ και οι οποίοι έδειξαν ότι πλέον έχουν υπερβεί τα όριά τους.

Έτσι, την Πέμπτη (19/3) ενώ ήταν κανονικά προγραμματισμένη η προπόνηση στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι παίκτες δεν βγήκαν στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν συγκεντρώθηκαν και ενημέρωσαν τον Νίκο Αναστόπουλο πως δεν αντέχουν να συνεχίσουν υπό αυτές τις συνθήκες και αποχώρησαν. Βέβαια, ο «αλενατόρε» από την πλευρά του, τους ζήτησε υπομονή ως και την Παρασκευή (20/3) που εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά όλα πλέον δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Μάλιστα, είναι ενδεικτικό πως οι Λόρια και Μερεμπασβίλι αποχώρησαν ενημερώνοντας ότι δεν προτίθενται να επιστρέψουν, κλείνοντας το… κεφάλαιο ΟΦΗ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected