B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – Νησαϊκός 0-1 (photos+video)

47Στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου συναντήθηκαν για την 22η αγωνιστική ο Αρης με τον ΝησαΪκό, με τους φιλοξενουμένους να φεύγουν με το τρίποντο της νίκης μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δυο ομάδες με τον Νησαΐκό λόγω τιμωριών και τραυματισμών να μην μπορεί να συμπληρώνει ούτε ενδεκάδα και να ξεκινάει το παιχνίδι μόλις με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 2’ είχαμε την πρώτη φάση για τον Άρη με τον Δημήτρη Κίτσα να χάνει από κοντά την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά ενώ στο 19’ ο Βλάχος σούταρε, με τον Παπαγεωργίου να διώχνει σχεδόν επάνω στην γραμμή. Στο 23’ σημειώθηκε η τελευταία αξιόλογη φάση του 1ου ημιχρόνου με τον Ατανάσοφ να πιάνει ένα καλό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξιό δοκάρι του Σιμσερή.

41

Στο 30’ η αριθμητική ισορροπία του αγώνα αποκαταστάθηκε με τον ΝησαΪκό να συμπληρώνει ενδεκάδα με την είσοδο του Αναστάση. Κάπου εκεί η ομάδα του ΝησαΪκού άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μην ανοίγονται δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα τους. Στο 62’ είχαμε την πρώτη φάση για τον ΝησαΪκό με τον Αντώνη Παπαδόπουλο να σουτάρει δυνατά και τον Πουρλιοτόπουλο να μπλοκάρει. Ενα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία σουτάροντας δυνατά με τον πορτιέρο του Άρη να αποκρούει ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Μαργαρίτης δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ από κοντά.

Η πίεση του ΝησαΪκού απέδωσε καρπούς με τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα τον Αντώνη Παπαδόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 76’ με εξαιρετικό ανάποδο ψιλοκρεμαστό βολ-πλανέ τέρμα που θα ζήλευαν ακόμη και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές! Η ομάδα του Παλαιοχωρίου αφυπνίστηκε και άρχισε να πιέζει πετυχαίνοντας δυο τέρματα ένα με τον Μυγδάνη στο 79’ και ένα με τον Δημήτρη Κίτσα στο 89’ τα οποία όμως ακυρώθηκαν ως off-side από τον επόπτη του αγώνα.

Η ομάδα του Νησίου κατάφερε να πάρει ους τρεις βαθμούς με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείχνουν πάθος και θέληση για τη νίκη και σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε ότι ξεκίνησε με παίκτη λιγότερο, με τον Γρηγόρη Πατρίκα να χρησιμοποιεί νέα παιδιά και να τον δικαιώνουν. Η ομάδα του Παλαιοχωρίου έδειξε ένα εξαιρετικό σύνολο με ποδοσφαιριστές οι οπαίοι σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

42

Τέλος αξίζει να σημειωθεί η άριστη φιλοξενία των ανθρώπων του Παλαιοχωρίου στους φιλοξενούμενους καθώς επίσης και η αναφορά στους υπευθύνους για τις πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις .

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Πουρλιοτόπουλος, Κίτσας Δ., Παντόπουλος Α. ( 75’ Κίτσας Χ.), Βλάχος, Νατσικόπουλος, Παντόπουλος Β., Μπεκτάς, Ατανάσοφ, Γκίτσας, Σιτσάνης, Μυγδάνης

Νησαϊκός : Σιμσερής, Κούκλας Ν., Ταραπόσος, Παπαδόπουλος Α., Μαργαρίτης, Καμπούρης, Κελεσίδης, Κούκλας Π., Αναστάσης, Δάρλας, Παπαγεωργίου

Βάλτος Boys

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected