Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – Παναιγιάλειος (0-0) Για 90′ ο Τζημογιάννης, 84′ ο Νικόλτσης, αλλαγή ο Πετράκος

Χωρίς τίτλοΗ Επισκοπή έμεινε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο, αλλά εξασφάλισε – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη συμμετοχή στα μπαράζ.

Στα πλέι άουτ θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία η Επισκοπή έπειτα από το εντός έδρας 0-0 με τον Παναιγιάλειο. Εξάλλου, για να μπλέξει η ομάδα του Ρεθύμνου θα πρέπει ο Άλιμος να νικήσει τον Φωστήρα εντός έδρας και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ… Όσο για τη «μαύρη θύελλα»; Ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν είχε την ουσία, με τον Φουρτάδο να σπαταλά πολλές χαμένες ευκαιρίες και τον Ρουμπουλάκου να χάνει τη σημαντικότερη στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Αιγίου έμεινε τέσσερις πόντους πίσω από την 4η θέση και είδε το έργο της σε ό,τι αφορά στην παραμονή χωρίς μπαράζ να δυσκολεύει…

Συνθέσεις

Επισκοπή : Γουναρίδης, Λάμπρου, Νικολακάκης, Αργυρίου (27′ Δρακάκης), Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δουμάνης (77′ Πετράκος), Δελήμπασης, Νικόλτσης (84′ Πάλλας), Βιγιαφάνε, Βιτώρος.

Παναιγιάλειος : Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Τζημογιάννης (90’+3′ Πιζ), Νάστος (90’+2′ Σταμογιάννος), Μωυσίδης, Σεχολάρι (80′ Μπουρλάκης), Φουρτάδο, Ουρτάδο, Μίλιεβιτς, Ιωάννου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected