Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Αθηνών – Οπαδοί έκαναν ντου απαιτώντας από τους αντιπάλους να χάσουν!

ImageHandler

Σύμφωνα με τη «Live Sport», όπως καταγγέλλουν οι ιθύνοντες των φιλοξενούμενων και επιβεβαιώνεται από το φύλλο αγώνα που υπογράφει ο διαιτητής Γεωργής, άγνωστοι εισήλθαν στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα και ζητούσαν επίμονα από τους παίκτες του Χαλανδρίου να χάσουν το ματς. 

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι στο γήπεδο έφτασε δύο φορές περιπολικό, αλλά αποχώρησε καθώς όπως τόνισαν οι αστυνομικοί δεν δικαιούνται να επιβάλλουν την τάξη εντός αγωνιστικού χώρου. Σύμφωνα με την πλευρά των φιλοξενούμενων όμως, τα χειρότερα προέκυψαν περίπου πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν άλλοι άγνωστοι μπήκαν στα αποδυτήρια του Χαλανδρίου και επιτέθηκαν στον προπονητή, Λουκά Ρόππα, αλλά και σε ποδοσφαιριστές.

«Μετά από επεισόδιο που έγινε πριν από την έναρξη του παιχνιδιού στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας ΑΕ Χαλανδρίου από εισβολή φιλάθλων, εκλήθη η άμεση δράση, μετά από ενημέρωσή μας, αλλά μας είπαν ότι δεν έχουν δικαιοδοσία να επέμβουν εντός αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια εγώ ο ίδιος ήρθα σε επαφή με το Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης για να μεταβεί αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, καθώς είχα εντολή από τον υπερπαρατηρητή και σύμβουλο της ΕΠΣ Αθηνών κύριο Λαδά να μην ξεκινήσω το παιχνίδι χωρίς την παρουσία αστυνομικής δύναμης. Η απάντηση που πήρα από το Α.Τ. Ηλιούπολης ήταν ότι δεν είχε διαθέσιμη δύναμη να στείλει στο γήπεδο. Μετά από συνεννόηση με τη φιλοξενούμενη ομάδα, διά στόματος κυρίου Γεργίνη Αθανάσιου, εκπροσώπου της ΑΕ Χαλανδρίου, ο οποίος υπογράφει και το παραπάνω κείμενο, μου είπε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 16:10. Στο 65ο λεπτό του αγώνα εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τρεις φίλαθλοι της Ηλιούπολης και απομακρύνθηκαν από τον παρατηρητή του αγώνα χωρίς να διακόψω το παιχνίδι», αναφέρει επ’ ακριβώς ο διαιτητής της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα. 

Για την ιστορία το ματς έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στο 80′.

*Φωτό από sportifico.gr

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected