Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Θεαματικά γκολ από τα σημερινά παιχνίδια (vid)

9da5a42e8c0334cde3338ba224ff2791_LΤην καλή της πορεία στο πρωτάθλημα της Γερμανίας συνέχισε η Βόλφσμπουργκ η οποία επικράτησε 2-0 του Αμβούργου παραμένοντας έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αμβούργο – Βόλφσμπουργκ 0-2

Την εξαιρετική της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ συνέχισε η Άρσεναλ η οποία πανηγύρισε την όγδοη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 της Μπέρνλι με δύσκολο τρόπο στο «Τερφ Μουρ».

Μπέρνλι – Άρσεναλ 0-1

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Ροσαλέδα» όπου η Μάλαγα υποδέχτηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Έτσι οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν ακόμα πιο μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

Τη δεύτερή της φετινή ήττα γνώρισε η Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς η Πάρμα έκανε κατάθεση ψυχής και παρά του ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, επικράτησε 1-0 για να μειώσει την απόστασή της από τις θέσεις της παραμονής στους δέκα βαθμούς.

Πάρμα – Γιουβέντους 1-0

Υψηλό ήταν το θέαμα στην αναμέτρηση της Μάιντζ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν όπου οι «ασπιρίνες» κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη με 3-2 και να παραμείνουν σε επαφή με την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Μάιντζ – Λεβερκούζεν 2-3

Την απόστασή της από τους διώκτες της αύξησε η Μπάγερν Μονάχου η οποία επικράτησε 3-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ 3-0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected