Super League 1

Super League – “Ερυθρόλευκος” και φέτος ο τίτλος

50a6e334c15895f5aa760904aaad5927_LΜία… ανάσα από την εξασφάλιση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού στο εξ αναβολής ματς της 27ης αγωνιστικής και θέλει έναν βαθμό στα επόμενα τέσσερα για να «κλειδώσει» και μαθηματικά τον τίτλο.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα στον φετινό… μαραθώνιο, μετά την ήττα 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», καθώς με… δράστες τους Μπενίτες (9’), Χάρα (10’) και Μιλιβόγεβιτς (41’) έκαμψαν την αντίσταση των «πράσινων» της Κομοτηνής, που είχαν μειώσει προσωρινά στο 12’ με την… γκολάρα του Μπαϊκαρά και τους υποχρέωσαν στην πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Πλέον, το «συγκρότημα» του Βίτορ Περέιρα, χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα επόμενα τέσσερα ματς, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής (19/4) με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να εξασφαλίσει και… μαθηματικά την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 34 βαθμούς στον πίνακα της Super League, όσους έχει και ο Πλατανιάς, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο… όριο της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ Κομοτηνής, το μεσημέρι της Κυριακής (19/4) στις 15:00 αποκτά τον χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του Μανουέλ Ρόκα.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected