Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Για 9η συνεχή χρονιά στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού” (photos+video)

DSCN5919Μία ακόμη απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που επί 9 συναπτά έτη βοηθά και στηρίζει έμπρακτα το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο “κυανοκίτρινος” σύλλογος, μαζί με τους Παλαιμάχους της Αλεξάνδρειας και του Εδεσσαϊκού (οι αντίστοιχοι του ΦΑΣ Νάουσα ειδοποίησαν πως δεν θα παραστούν) έδωσαν το παρόν στο φετινό Τουρνουά αλληλεγγύης και μπροστά στα χαρούμενα βλέμματα των παιδιών από το “Χαμόγελο”, έπαιξαν και διασκέδασαν για τον απώτερο σκοπό.

Μπορεί η προσέλευση να ήταν κατώτερη του αναμενομένου, ωστόσο σύμφωνα με τους διοικούντες του ΓΑΣ, η προπώληση ήταν πολύ καλή και αρκετοί ήταν εκείνοι που και φέτος στήριξαν την προσπάθεια. Παρόντες στο γήπεδο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιος Δάγγας και ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας κ. Παλαμούτης Νίκος.

DSCN5898

Για την ιστορία, νικητές του φετινού Τουρνουά αναδείχτηκαν οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας, που απέσπασαν ισοπαλία 0-0 από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και επικράτησαν 1-0 του Εδεσσαϊκού και στην ισοβαθμία με τους οικοδεσπότες υπερίσχυσε η…φιλοξενία και τους απονεμήθηκε στο τέλος το Κύπελλο.

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, ακολούθησε τραπέζι με άφθονα εδέσματα και ποτό με άπαντες να ευχαριστούν για τη φιλοξενία του ΓΑΣ, που για ακόμη μια χρονιά ήταν άψογη.

*Ακολουθεί πλήρες φωτορεπορτάζ και στιγμιότυπα από τους αγώνες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected