Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της τελευταίας αγωνιστικής και τα σενάρια παραμονής

pregame_lΑ11111111111112

Τελευταίος…χορός για τη φετινή Α1 Ερασιτεχνική και η αυλαία πέφτει μετά από 30 αγωνιστικές και 9 περίπου μήνες αγωνιστικής δράσης. 

Ο πρωταθλητής ΑΣ Ειρηνούπολης πραγματοποιεί τη φιέστα τίτλου στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου ενώ από την άλλη πλευρά, τα βλέμματα στρέφονται εκ των πραγμάτων στην ουρά, όπου τρεις ομάδες θα παλέψουν για την αποφυγή της 12ης θέσης που οδηγεί στην Α2 αλλά και της 11ης, καθώς όποια ομάδα τερματίσει σ αυτήν, θα εύχεται την άνοδο του πρωταθλητή ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Ας δούμε πιθανά σενάρια που προκύπτουν από τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής αλλά και το ρεπορτάζ 24 ώρες πριν τη σέντρα :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Φιέστα τίτλου για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, που θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό του που αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν για τα επινίκια. Οι “τζιαλορόσι” έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία αλλά και την…κατασκοπία ενόψει των μπαράζ, τα οποία ξεκινούν στις 10/5 και αντίπαλοι θα είναι οι Απόλλων Κρύας Βρύσης, Κιλκισιακός και ΠΟ Μουδανιών. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Σάκη Γλώσση θα επιδιώξει να…χαλάσει τη φιέστα των πρωταθλητών, διατηρώντας την άκρως τιμητική 5η θέση και ενώ πριν από ένα μήνα περίπου αγωνιζόταν για τη σωτηρία της!

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΦΑΣ Νάουσα : Για δύο αποτελέσματα αγωνίζεται στο αυριανό παιχνίδι ο Αστέρας. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη, με νίκη και ήττα την ίδια ώρα του Άτλα Ζερβοχωρίου κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Αχιλλέα Νάουσας, παραμένει οριστικά στην κατηγορία, εντούτοις ακόμη και με ισοπαλία της ομάδας του Γιώργου Σπυριδωνίδη τερματίζει στην 11η θέση λόγω χειρότερου συντελεστή στα μεταξύ τους ματς. Αν οι “πράσινοι” αποσπάσουν την ισοπαλία από τον αδιάφορο βαθμολογικά ΦΑΣ Νάουσα, τότε ακόμη και με νίκη του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, τερματίζουν στην 11η θέση και περιμένουν πλέον μέχρι τις 31/5 όταν και ολοκληρώνονται τα μπαράζ ανόδου στα οποία συμμετέχει ο ΑΣ Ειρηνούπολης. Τέλος, σε περίπτωση ήττας και νίκης του Άρη, τότε επιστρέφουν μετά από έναν χρόνο στην Α2 Ερασιτεχνική.

Εθνικός Κλειδιού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Με τοπικό ντέρμπι ολοκληρώνεται η σεζόν για Εθνικό και Μέγα Αλέξανδρο, ωστόσο χωρίς την αίγλη παλαιότερων αναμετρήσεων καθώς απουσιάζει παντελώς το βαθμολογικό κίνητρο. Οι “κυανόλευκοι” θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική, ενώ οι “πράσινοι” θα επιδιώξουν να…στρογγυλέψουν στις 20 τις φετινές τους νίκες.

298969_292256067453307_1374829657_n222111-300x226

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

ΑΕ Χαρίεσσας – Ατρόμητος Διαβατού : Ισχυρό το κίνητρο της 4ης θέσης για αμφότερους τους αντιπάλους, με αβαντάζ για την “κιτρινόμαυρη” ομάδα που προπορεύεται κατά έναν βαθμό. Αμφότεροι ωστόσο αναμένουν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, για την απαραίτητη ξεκούραση αλλά και την διαμόρφωση των πρώτων σκέψεων για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μέσης : Στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας ολοκληρώνεται η σεζόν για “ασπρόμαυρους” και “βυσσινί”, με εκ διαμέτρου ωστόσο συναισθήματα. Ο “δικέφαλος”, παρά το πλασάρισμα σε χαμηλότερες θέσεις σε σχέση με την περσινή πρωτιά, καμαρώνει φέτος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Γιάννου αποχαιρετά μετά από αρκετά χρόνια την Α1 και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα ώστε να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα “σαλόνια”.

AΕ Καψόχωρας – Φίλιππος Μελίκης : Αυλαία για τις δύο ομάδες στην αυριανή αναμέτρηση χωρίς το βαθμολογικό κίνητρο. Οι “κοκκινόμαυροι” θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο στην Α2 Ερασιτεχνική ενώ οι “ερυθρόλευκοι” θα επιδιώξουν να αναλύσουν τα θετικά και αρνητικά της φετινής σεζόν, που βρίσκει την ομάδα σε χαμηλότερες θέσεις σε σχέση τις δύο προηγούμενες, όταν και πάλεψε μέχρι τέλους για τον τίτλο.

Άτλας Ζερβοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας : Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο αυριανό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να παραμείνουν στην κατηγορία. Σημαντικό το κίνητρο για τους “κυανόλευκους”, που θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο Αχιλλέας είναι αδιάφορος βαθμολογικά ώστε να πανηγυρίσουν την παραμονή για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Δεν εξαρτάται από την τύχη της η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, που εκτός της νίκης της στο αυριανό παιχνίδι με τον ουραγό “δικέφαλο”, επιθυμεί ήττα του Αγροτικού Αστέρα από τον ΦΑΣ Νάουσα ώστε να σκαρφαλώσει στην 11η θέση και να περιμένει μέχρι τις 31/5 ελπίζοντας σε άνοδο του ΑΣ Ειρηνούπολης στη Γ Εθνική. Σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας του Αγροτικού, οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στην Α2 μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία.

10347628_1501669800115318_4594153612414783314_nΤο pre game της 30ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αυριανής τελευταίας αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 17.00 (μέσα στην παρένθεση η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΕ Χαρίεσσας (4) – Ατρόμητος Διαβατού (6)  [1-2]

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (12) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)  [4-0]

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (7) – Φίλιππος Μέσης (15)  [0-1]

Εθνικός Κλειδιού (13) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3)  [1-2]

AΕ Καψόχωρας (14) – Φίλιππος Μελίκης (8)  [0-1]

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (11) – ΦΑΣ Νάουσα (2)  [0-3]

Άτλας Ζερβοχωρίου (10) – Αχιλλέας Νάουσας (9)  [0-3]

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (5)  [4-0]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected