Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ματς “φωτιά” για Ευρώπη και παραμονή!

ImageHandlerΣημαντικές αναμετρήσεις για την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά και την παραμονή στην κατηγορία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Τον ΠΑΣ φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ, στη Νέα Σμύρνη με αλλαγές ο Ολυμπιακός.

Με τον πρωταθλητή να έχει ήδη κριθεί, το ενδιαφέρον στη Σούπερ Λιγκ στρέφεται στις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ και φυσικά στην ουρά της βαθμολογίας, όπου γίνεται… χαμός. Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να επιστρέψει στη 2η θέση προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό, με τους Ηπειρώτες όμως να «καίγονται» επίσης για το αποτέλεσμα ώστε να διατηρηθούν εντός της πεντάδας.

«Must win» παιχνίδι δίνει ο Ατρόμητος στη Λιβαδειά, σε ένα ματς… διαφορετικών στόχων. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στο -1 από τη ζώνη των πλέι οφ κι ενδεχόμενο διπλό θα τους φέρει εκτός απροόπτου στην 5η θέση (αν δεν νικήσει ο ΠΑΣ). Στην ουρά ωστόσο υπάρχει τριπλή ισοβαθμία με Πλατανιά, Λεβαδειακό και Πανθρακικό, με τους Χανιώτες να φιλοξενούν με αρκετά προβλήματα τον Παναιτωλικό, ενώ τους Θρακιώτες να δοκιμάζονται στην Ξάνθη.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί και ο Ολυμπιακός όμως στη Νέα Σμύρνη, όπου οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν το τρίποντο με το οποίο θα σφραγίσουν την παραμονή τους, ενώ ο Βίτορ Περέιρα επανέφερε στην αποστολή τον Σαντάνα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

15:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα NS 2
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός NS 2
17:15 Πλατανιάς-Παναιτωλικός NS 7
17:15 Λεβαδειακός-Ατρόμητος NS 3
19:30 Πανιώνιος-Ολυμπιακός ΝS 1

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected