Super League 1

ΠΑΟΚ – Οι Πορτογάλοι γράφουν για Σόουζα!

f109326aff7a24d7fb21aa9801850689_LΣύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο ΠΑΟΚ φέρεται έτοιμος να κινηθεί για την πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα στη θέση του προπονητή της ομάδας.

Η πορτογαλική «Α’ Bola» έρχεται να… φουντώσει τα σενάρια στον ΠΑΟΚ. Οι Πορτογάλοι γράφουν πως ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι έτοιμος να προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Πάουλο Σόουζα, προσφέροντάς του τη θέση του προπονητή της ομάδας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού, σημαντικό ρόλο παίζει σε αυτό ο Ιάκωβος Αγγελίδης ο οποίος ήταν μαζί του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα την επόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ (εκεί που αγωνίζονται οι Μιγκέλ Βίτορ και Ρικάρντο Κόστα) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ», αναγράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο επίσης υποστηρίζει πως: «Υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός ανάμεσα στους δύο άνδρες που συνυπήρχαν για αρκετό διάστημα και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν αποκλείεται -λοιπόν- να ξαναβρεθούν στον ΠΑΟΚ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected