Εθνικές Ομάδες

Εθνική Παίδων Ελλάδας – Κρίμα κι άδικο, αποκλεισμός στο τελευταίο λεπτό!

ImageHandler (1)Η Εθνική Παίδων κρατούσε μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων την πρόκριση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως στην τελευταία φάση του αγώνα ηττήθηκε με 1-0 από την Γαλλία κι έμεινε εκτός συνέχειας!

Είναι ο πιο σκληρός τρόπος για να χάνεις / αποκλείεσαι, ειδικά αν μιλάμε για παιδιά που δεν έχουν καν ενηλικιωθεί. Η Εθνική ομάδα παίδων που έπαιζε για δύο αποτελέσματα απέναντι στην πανίσχυρη Γαλλία για να προκριθεί στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, κρατούσε μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων το 0-0 που την έστελνε καρφί στα προημιτελικά. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως οι «τρικολόρ» που είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση σκόραραν με τον Ραμπό (είχε περάσει αλλαγή δύο λεπτά πριν την λήξη) και με 1-0 άφησαν την εθνική μας ομάδα εκτός συνέχειας, αφού στο άλλο παιχνίδι η Ρωσία κέρδισε με 2-0 την Σκωτία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση λόγω καλύτερη διαφοράς τερμάτων (αμφότερες είχαν από 4 βαθμούς)!

Η εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε με τους: Σιαμπάνη, Κατράνη, Ευαγγέλου, Νικολάου, Ρέτσο, Λάμπρου, Μίγγο, Παυλίδη, Χατζηδίμπα (54’ Δοδοντσάκη), Τσίγγο (54’ Κιρτζιαλίδη), Λημνιό (78’ Φουάση).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected