Κατηγορίες

Τα Χανιά απέκτησαν τον Κωνσταντίνο Καρρίκι

Σημαντική ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή πραγματοποίησε η ΠΑΕ Χανιά, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρρίκι. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, που αγωνίζεται επίσης ως δεξί μπακ και αμυντικός χαφ, διαθέτει 224 επαγγελματικές συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βόλο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας και Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση :
“Τα Χανιά ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Καρρίκι, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική τους γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 29χρονος (γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου 1996 στην Αθήνα) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια και τις θέσεις του δεξιού μπακ αλλά και του αμυντικού χαφ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο Καρρίκι διαθέτει πλούσια εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, με συνολικά 224 επαγγελματικές συμμετοχές, εκ των οποίων οι 178 στη Super League 2, καταγράφοντας σταθερή παρουσία όλα τα χρόνια της καριέρας του.

Ξεκίνησε από τις ομάδες υποδομών του Αστέρα Μαγούλας και των Τρικάλων, όπου το 2016 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στον Βόλο, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League, καταγράφοντας 17 συμμετοχές.

Στη συνέχεια φόρεσε ξανά τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, όπου συνολικά είχε 39 εμφανίσεις, ενώ στον Απόλλωνα Λάρισας που ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μέτρησε 46 συμμετοχές. Ακολούθησε η Προοδευτική με 19 εμφανίσεις και η Ρόδος, πριν μετακομίσει στο Αιγάλεω, όπου από τον Ιανουάριο του 2024 έως και τη σεζόν 2025-2026 κατέγραψε 66 συμμετοχές.

Παράλληλα, έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας (U19 και U21), με 4 συνολικά συμμετοχές.

Καλωσόρισες στην οικογένεια των Χανίων, Κώστα!”

moserlx-gif-1
error: Protected