Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Τύρναβος (0-1) Ένα ημίχρονο ο Ζούρκος, αλλαγή στο 80′ ο Κυνηγόπουλος

IMG_1593-Αντιγραφή-630x378Τρίποντο παραμονής για τον Τύρναβο που επικράτησε με 0 – 1 στην έδρα του Αιγινιακού με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με την ομάδα του Τυρνάβου να βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα και με ενδεχόμενη νίκη στην έδρα του Αιγινιακού, θα έμπαινε και πάλι δυνατά στο κόλπο της παραμονής. Έτσι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παρέταξε μία επιθετική εντεκάδα, που ήταν πολύ δυνατή και πάλι στο πρώτο ημίχρονο όπου και άνοιξε το σκορ με τον Παληγεώργο.

Αντίθετο πρόσωπο στην επανάληψη με τον Τύρναβο να μπαίνει με σκοπό να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα αντέχοντας στην πίεση του Αιγινιακού και κόντρα στους τραυματισμούς, κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο που τον κρατάει στην Football League.

Προβάδισμα με Παληγεώργο από νωρίς!

Με δύναμη ξεκίνησε η αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στις αντίπαλες εστίες και να σκοράρουν από νωρίς. Έτσι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι. Στο 7′ μετά από γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας, ο Αχαλινόπουλος επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Πρίφτη.

Ενώ μερικά λεπτά μετά και πάλι το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη έφτασε ακόμα μία φορά στο γκολ. Συγκεκριμένα στο 13′ ήταν η σειρά του Ζούρκου να επιχειρήσει το σουτ, με τη μπάλα όμως αυτή τη φορά να περνά άουτ. Τελικά όμως εύστοχος φάνηκε ο Τύρναβος που κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

περισσότερο ρεπορτάζ στο arenalarissa.gr

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος, Ντος Σάντος, Γιατζιτζόγλου, Ζούρκος (46′ Καζάκης), Μασάδο, Αχαλινόπουλος (64′ Μπονίγια), Πέντα, Δερμιτζόγλου (80′ Κυνηγόπουλος), Γουέλκαμ.

Τύρναβος 2005 (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτη, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Χαλούλος, Λαμπρόπουλος (53′ λ.τ. Γεωργίου), Νταντίδης, Παληγεώργος (55′ λ.τ. Σουλιώτης), Ποκόνγκ, Κυριάκος, Αλεξίου (32′ Μιλουτίνοβιτς), Γκούρτσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected