Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανεώσεις σε Δόξα Δράμας και Πύρασο

Laspantzis_610x400Δύο ακόμη παίκτες ανανέωσαν και παρέμειναν στο έμψυχο δυναμικό της Δόξα Δράμας για του χρόνου!

Ο Στέλιος Λάσπατζης (φωτ) θα αγωνίζεται για ένα χρόνο ακόμα με την φανέλα της ομάδας. Ο νεαρός ακραίος ποδοσφαιριστής πρόσφερε τόσο αμυντικά όσο και σαν παίκτης της μεσαίας γραμμής και οι διοικούντες την Δόξα -μετά και την συγκατάθεση του Παντζιαρά- προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Σωτήρη Παπαζούδη που ερχόμενος από την γειτονική Νικήσιανη συγκαταλέγεται πλέον στον κορμό των δραμινής και όμορης καταγωγής παικτών που ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας και θα συνεχίσουν καθώς ικανοποίησαν αγωνιστικά. Ο Παπαζούδης ακριβώς με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε στο στρατό για να υπηρετήσει την θητεία του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μεσολόγγι και από την πλευρά των διοικούντων γίνονται συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου για την συνέχεια να έρθει κάπου κοντά στην Δράμα ώστε να είναι σε θέση να παρακολουθεί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσιάρας

8f6e60316578097e94da6de3036fc799_L

Μπορεί να αγωνίστηκε για λίγο μόνο την τελευταία αγωνιστική, αλλά διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Πυράσου πιστεύουν στο ταλέντο του Σωτήρη Χατζητρακόσια που υπολογίζεται για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο 23χρονος παίκτης έχασε στην ουσία όλη τη σεζόν 2014-2015 εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού (ρήξη πρόσθιου χιαστού) που υπέστη κατά τη διάρκεια των μπαράζ ανόδου του 2014. Ωστόσο επέστρεψε υγιής και είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, την τρίτη που θα τον βρει στο σύλλογο της Ν. Αγχιάλου (το 2013-14 είχε 14 ματς με 3 γκολ στην Α’ ΕΠΣΘ, το 2014-15 είχε 1 συμμετοχή στη Γ’ Εθνική).

Σε δήλωσή του στο www.pyrasos.com, ο Σωτήρης Χατζητρακόσιας ανέφερε: “Η σεζόν που μας πέρασε προσωπικά ήταν πολύ δύσκολη καθώς έπρεπε να επανέλθω από το σοβαρό τραυματισμό και την εγχείριση που είχα κάνει το περασμένο καλοκαίρι. Παρακολούθησα από την εξέδρα χωρίς να μπορώ να βοηθήσω το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου. Οι άνθρωποι της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και οι συμπαίκτες μου στον Πύρασο με στήριξαν πάρα πολύ και με σκληρή δουλειά, κατάφερα να επιστρέψω υγιής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Περιμένω με ανυπομονησία να αρχίσει η προετοιμασία ώστε από το ξεκίνημα της σεζόν να μπω στο ρυθμό της ομάδος”.

Έμεινε και ο Μπούτλας!

selpyrasos1-640x359

Το δελτίο Τύπου:

«Ανακοινώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδος μας Χάρης Μπούτλας, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν, θα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ του Πυράσου της περιόδου 2015-2016. Σε δήλωσή του στο  www.pyrasos.com ανέφερε: “Δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια για εμένα δεν ήταν καλά καθώς είχα συνεχείς τραυματισμούς και σε συνδυασμό με τη θητεία στο στρατό, με άφησαν πίσω. Ωστόσο, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τελευταίο μου τραυματισμό, είμαι χαρούμενος που θα ξεκινήσω κανονικά την προετοιμασία του Πυράσου και θα μπορέσω να διεκδικήσω μια θέση για τους αγώνες της προσεχούς σεζόν, να βοηθήσω την ομάδα και να αποτελέσω ξανά ενεργό μέλος της».

*pyrasos.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected