Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

11406871_1645628115669693_7938253468403019773_nΜε απόλυτη επιτυχία και μέσα σε μία πραγματικά πολιτισμένη ατμόσφαιρα διεξήχθη τo Σάββατο 6/6/2015 η Γενική Συνέλευση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε στα μέλη τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε και με πλήρη ομοφωνία έγινε δεκτός ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ, τον οποίο παρουσίασαν ο Πρόεδρος κ. Σάκης Γκέκας και ο ταμίας κ. Τσιτινίδης Χρήστος.

Ακούστηκαν προτάσεις για την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου και δώδεκα μέλη εξεδήλωσαν την πρόθεση τους να βοηθήσουν διοικητικά την ομάδα.

Μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη τα οποία είναι τα εξήs:

Αποστόλου Αθ., Βουγιούκας Κ., Γκέκας Αθ., Καλαϊτζίδης Α., Καρράς Ηλ., Τσιτινίδης Χ., Σούλας Θ., (τα τακτικά μέλη του Δ.Σ.) και Ζαχαριουδάκης Ιωάννης, Σιαρένος Θ., Στογιάννης Β., Λυμούσης Α., Παππάς Ε. τα αναπληρωματικά μέλη.

Κατά τη συνεδρίαση, έγινε η κατανομή των πόστων του ΔΣ και ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προέδρου κ. Γκέκα Αθανάσιου,

Αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο :

Πρόεδρος : Γκέκας Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος : Καλαϊτζίδης Ανδρέας

Γεν. Γραμματέας : Τσιτινίδης Χρήστος

Γεν. Αρχηγός : Βουγιούκας Κώστας

Ταμίας : Σούλας Θωμάς

Μέλη : Αποστόλου Θωμάς, Καρράς Ηλίας

Αναπληρωματικά Μέλη : Στογιάννης Β., Λυμούσης Α., Ζαχαριουδάκης Ιωαν., Σιαρένος Θ., Παππάς Ευθ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected