Κατηγορίες
Football League

Παναιγιάλειος – ΑΕ Ερμιονίδας (2-0) Για 81′ ο Τζημογιάννης

be7f6d170b460a29eea8fd96b989a021_lΟ Παναιγιάλειος νίκησε 2-0 την Ερμιονίδα, κρατάει την τύχη για παραμονή στα χέρια του, ενώ η ομάδα της Αργολίδας έμπλεξε για τα καλά.

Έκανε το χρέος του ο Παναιγιάλειος. Ως όφειλε, επικράτησε 2-0 της Ένωσης Ερμιονίδας στο Αίγιο για την 9η αγωνιστική των play out και πλέον ακόμα και με ισοπαλία με τα υποβιβασμένα Ψαχνά μένει στη Football League! Αντίθετα, η ομάδα της Αργολίδας έχει μπει σε περιπέτειες, καθώς δεν κρατάει πια την τύχη στα χέρια της. Ακόμα και να επικρατήσει στην τελευταία ”στροφή” των μπαράζ απέναντι στην Επισκοπή, αν παράλληλα η Καλλιθέα πάρει τρίποντο με τον Αχαρναϊκό που έχει εξασφαλίσει παραμονή, τότε θα υποβιβαστεί. Με άλλα λόγια, οι Αιγιώτες πάνε για δύο αποτελέσματα, ενώ η Ερμιονίδα και να κερδίσει, πάλι δεν είναι βέβαιο πως θα μείνει στην κατηγορία.

Όσο για το παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος ήταν ανώτερος, επικράτησε δίκαια της ομάδας της Αργολίδας, η οποία δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα. Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Φουρτάδο με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπουρλάκη, ενώ το 2-0 έγραψε ο Νάστος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, στο 28′!

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Σπίνουλας, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Τζημογιάννης (81′ λ.τ. Ρέλλας), Νάστος, Μωυσίδης, Μίλιεβιτς, Μπουρλάκης (68′ Γκοτσούλιας), Φουρτάδο (55′ Σεχολάρι), Σκαρτσίλας.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Σαμαράς, Μηλιώτης (86′ Παρασκευόπουλος), Κολόκας, Ομο, Κιοσές, Τσακόν (50′ Χατζησοφρωνίου), Σκεντεράι, Στάικος, Παβίσεβιτς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected