Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Super Cup Ερασιτεχνών – Ο εντυπωσιακός Νέστος δεν άφησε ούτε αυτή την κούπα! (photos+video)

DSCN7555 Μία ομάδα που έχει καταπλήξει το φίλαθλο κοινό φέτος και φανέρωσε πως με υπομονή και επιμονή σε αυτά που προστάζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπορείς να φτάσεις ψηλά, κατάφερε να σηκώσει μία ακόμη κούπα τη φετινή χρονιά μετά το πρωτάθλημα Καβάλας, το Κύπελλο του νομού, το Κύπελλο Ερασιτεχνών και σήμερα το Super Cup!

Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη κατάφερε να τερματίσει πρώτη στα μπαράζ ανόδου που οδηγούν στη Γ Εθνική και έτσι η “κυανόλευκη αρμάδα” θα επιστρέψει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία μετά από απουσία ενός έτους.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από υψηλή θερμοκρασία, ενώ φίλοι και των δύο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο του Αιγινίου. Ιδιαίτερος ο παλμός από τους 150 περίπου ένθερμους οπαδούς του Νέστου, που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν με κύριο θέμα την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά όπως συνηθίζουν άλλωστε και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, “σοκάροντας” του πρωταθλητές του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο η αμυντική λειτουργία του Νέστου ήταν εξαιρετική και ιδιαίτερα σταθερή καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

DSCN7567

Παρά την αποβολή του Παυλακάκη στο 45+2′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (έντονες οι διαμαρτυρίες από πλευράς Νέστου), οι “κυανόλευκοι” δεν πτοήθηκαν και στις αρχές του δευτέρου μέρους έδωσαν τη χαριστική βολή στον ΑΟΤ χάρη σε τέρμα του Στέρεβ. Από το σημείο εκείνο και έπειτα, οι Θεσσαλοί φάνηκαν να παραδίδουν τα όπλα και μάλιστα ο Νέστος κατόρθωσε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα με “δράστη” αυτή τη φορά τον εξαιρετικό σήμερα Κούτεφ.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

2′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Μαχαιρούδη στο ύψος της περιοχής, σύγχυση στην άμυνα του ΑΟΤ και ο Χασάνογλου με τεχνικό σουτ σημάδεψε τη γωνία του Ντάσκα (1-0)

34′ Σέντρα του Χασάνογλου, κεφαλιά του Δεσύλλα η μπάλα λίγο άουτ.

8′ Εκτέλεση κόρνερ του Χασάνογλου, στο δεύτερο δοκάρι αφύλακτος ο Στέρεφ ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε πέρασε εκτός εστίας.

11′ Εκτέλεση φάουλ του Καμπλιώνη από αριστερά, ο Κέρι έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ωστόσο ο βοηθός κ. Σίπκας ακύρωσε το γκολ ως off-side.

12′ Κίτρινη κάρτα Στέρεφ

17′ Σέντρα του Σκούπρα, ο Βαγγελή πιο ψηλά από όλους, η μπάλα άουτ.

DSCN7575

20′ Δυνατό σουτ του Γκατσολάρι για τον Νέστο, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

23′ Σέντρα του Δεσύλλα με στόχο τον Στέρεφ, ο τελευταίος έπιασε την κεφαλιά η μπάλα λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Ντάσκα.

25′ Κίτρινη κάρτα Παυλάκης

31′ Κίτρινη κάρτα Σκούπρα

36′ Εκτέλεση κόρνερ του Μοσχάκη από αριστερά, κεφαλιά του Τέλλου η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καραβελίδη.

45+1′ Κίτρινη κάρτα Τέλλος

45+2′ Σε μία διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Μοσχάκη και Παυλάκη, ο ρέφερι κ. Συμεωμίδης υπέδειξε χτύπημα του δεύτερου με τον αγκώνα στο άλμα για κεφαλιά με αποτέλεσμα να του δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλλει.

51′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Δεσύλλα, ο Στέρεβ στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά αιφνιδιάζει τον Ντάσκα “γράφοντας” το 2-0

59′ Εκτέλεση κόρνερ του Κέρι, κεφαλιά του Βαγγελή η μπάλα άουτ.

60′ Κάθετη πάσα του Κούτεφ για τον Ζγκούρη, αυτός προσπάθησε να πλασάρει πάνω από τον Ντάσκα αλλά ο πορτιέρο του ΑΟΤ απέκρουσε σε κόρνερ.

61′ Εκτέλεση κόρνερ του Χασάνογλου, κεφαλιά του Μανούκου που είχε προωθηθεί, μπλοκάρει ο Ντάσκας.

62′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Δεσύλλα για τον Κούτεφ στην αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, σουτ του τελευταίου η μπάλα στα δίχτυα του Ντάσκα (3-0)

64′ Κίτρινη κάρτα Βαγγελή

67′ Κίτρινη κάρτα Γαμβρέλης.

68′ Εκτέλεση φάουλ του Κέρι, με υπερένταση σε κόρνερ ο Καραβελίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Συμεωνίδης από την Πιερία, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου από Ημαθία και Σίπκα από Πέλλα. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Παπαργυρίου επίσης από Πιερία.

Συνθέσεις

DSCN7557 DSCN7558

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Στέρεβ, Παυλακάκης, Γαμβρέλης, Σιαματάς, Παπαδάτος, Χασάνογλου (77’ Τσέκος), Μαχαιρούδης (46’ Μανούκος), Κούτεφ, Δεσύλλας, Γκατζολάρι (35′ λ.τ. Ζγκούρη)

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρα, Κουτσόπουλος (13’ λ.τ. Παπαευθυμίου Π.), Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή (68’ Μηνάς), Καμπλιώνης, Σπάσιτς (46’ Πέντσας), Σαχινίδης, Κέρι, Μοσχάκης

DSCN7722

*Την απονομή του Κυπέλλου στον Νέστο Χρυσούπολης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ κ. Γαβριηλίδης μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας κ. Μπάμπη Ευσταθιάδη. Την αποθέωση γνώρισε βεβαίως και ο πρωτεργάτης της φετινής εξαιρετικής πορείας του Νέστου ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τσαντίδης!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected