Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Η…ντρίμπλα της Σίτι για Στέρλινγκ και η εξωπραγματική πρόταση για Φαν Πέρσι!

21357ac9243d18272e2ba0939e53c1a5_LΟι «πολίτες» κατέθεσαν μια εξωπραγματική προσφορά στη Λίβερπουλ για τον Ραχίμ Στέρλινγκ και η… μπάλα είναι στην πλευρά των «reds»!

Από την Τρίτη ήταν γνωστό ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να προσφέρει… γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Ραχίμ Στέρλινγκ και μια ημέρα αργότερα οι «πολίτες» έριξαν νέα «βόμβα». Όπως αναμενόταν η Σίτι κατέθεσε πρόταση ύψους 56 εκατομμυρίων ευρώ στη Λίβερπουλ για τον Άγγλο χαφ-εξτρέμ και πλέον η… μπάλα βρίσκεται στην πλευρά των «reds» που καλούνται να αποφασίσουν αν θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Το ποσό είναι εξωπραγματικό με δεδομένο ότι ο Στέρλινγκ δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κατακτήσει κάτι στην καριέρα του με τη Λίβερπουλ, ωστόσο οι άνθρωποι της Σίτι πιστεύουν στις δυνατότητές του και το εκφράζουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Ο ποδοσφαιριστής είναι δεδομένο πως θέλει να φύγει από το «Άνφιλντ» και πρόσφατα απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που του έγινε από τη Λίβερπουλ, με συνέπεια να χαλάσουν οι σχέσεις των δυο πλευρών.

πηγή

vanpersie-570Έτοιμη να ταράξει για τα καλά τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι η Πρωταθλήτρια Τουρκίας σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της!

Αποφασισμένοι να εκτοξεύσουν το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας τους είναι οι άνθρωποι της Γαλατάσαραϊ και ένας από τους στόχους τους είναι να κάνουν κάτοικο Κωνσταντινούπολης τον Ρόμπιν φαν Πέρσι! Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής των Πρωταθλητών Τουρκίας Κιουνεΐτ Τανμάν αποκάλυψε ότι η «τσιμπόμ» έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, με τον οποίο έχει μιλήσει και προσωπικά: «Είχαμε επαφή με τον παίκτη, αλλά έχουμε καταθέσει και πρόταση στην ομάδα του»!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό στην περίπτωση που η μεταγραφή προχωρήσει, η Γαλατάσαραϊ θα εκτοξεύσει την αξία και την ποιότητα του ρόστερ της, τοποθετώντας έναν φορ παγκοσμίου κλάσης μπροστά από τον Γουέσλι Σνάιντερ!

Να θυμίσουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται έτοιμη να δεχθεί προτάσεις για τον Φαν Πέρσι, με τον Λουίς φαν Χάαλ να έχει υπονοήσει ότι ο «ιπτάμενος» Ολλανδός επιθετικός δεν είναι στα πλάνα του για τη νέα σεζόν!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected