Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας – Νέος τεχνικός στον Ηρακλή Άσπρου

paylidhsΈνα από τα πλέον γνώριμα πρόσωπα στη γειτονική Πέλλα και με θητεία στον Εδεσσαϊκό ως ποδοσφαιριστής, είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος προπονητής του Ηρακλή Άσπρου.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Παυλίδη ο οποίος διετέλεσε προπονητής για μια τριετία της Δόξας Μεγαπλατάνου, ομάδα της γενέτειρας του την οποία φέτος ανέδειξε πρωταθλήτρια οδηγώντας την στη Α΄κατηγορία.

Ποιος είναι ο Μπάμπης Παυλίδης

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή γεννήθηκε στον Μεγαπλάτανο Αριδαίας και κατάγεται από αγροτική οικογένεια. 

Σπούδασε στο τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης του προγράμματος και σπουδές στην εκπαίδευση της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών.

Είναι ενταγμένος στο ενιαίο μητρώο αξιολογητών διαχείρισης κοινοτικών πόρων του Υπουργείου Ανάπτυξη, ενώ εργάζεται ως εκπαιδευτικός επί θητεία στο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου έχοντας οργανική θέση στο πρώτο Γυμνάσιο Αριδαίας. Διετέλεσε επί δεκαετίας ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού και του Αετού Σκύδρας και την περίοδο 2006-2010 εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος, εκτελώντας χρέη Αντινομάρχη τα τελευταία δύο χρόνια της θητείας του.

*με στοιχεία από το aridaianews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected