Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Δικός της ο Δέντσας, “κρυφός πόθος” ο Τάντιτς!

Χωρίς τίτλοΣτις Σέρρες έχει απλώσει τα δίχτυα της η Καβάλα που θέλει να έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μπόζινταρ Τάντιτς, ενώ πριν από λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Δέντσα.

Μάλιστα ειδικά όσον αφορά την περίπτωση του Δέντσα οι επαφές ήταν πολλές το τελευταίο διάστημα και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης υπήρξε ανακοίνωση για τον 33χρονο Σερραίο χαφ που τα δύο τελευταία χρόνια είχε γεμάτες χρονιές στην ΠΑΕ Σέρρες, ενώ και η εμπειρία του ειδικά για την κατηγορία θα είναι πολύτιμη. Αναλυτικά αναφέρει: «H διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου μεσοαμυντικού Τάσου Δέντσα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό Γαζώρου ενώ μετρά 121 συμμετοχές στην Α’Εθνική και στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ, Ηρακλή, Παναιτωλικού και Πλατανιά».

Στην περίπτωση του Τάντιτς οι άνθρωποι του ΑΟΚ περιμένουν το μέλλον του 31χρονου μεσοεπιθετικού στον Πανσερραϊκού. Μάλιστα την Τετάρτη αναμένεται να συναντηθεί με την διοίκηση των «λιονταριών» προκειμένου να ξεκαθαρίσει το πεδίο και να πάρει και ο ίδιος τις αποφάσεις του. Πάντως σε περίπτωση που δεν παραμείνει Σέρρες η επιλογή της Καβάλας είναι πολύ πιθανή, καθώς έχει καλές σχέσεις με τον Ανυφαντάκη που τον είχε προπονητή και στην Επισκοπή.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected