Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Αποχαιρέτησε ο Ρουγκάλας

rougalas1-665x363Ο νεαρός στόπερ ήρθε με «χρυσές» προοπτικές, αλλά βρέθηκε εκτός σχεδιασμού του Νίκου Παπαδόπουλου, μέσα σε λίγους μήνες.

Όσο και αν φαντάζει απροσδόκητο, η λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου για τους υπό αποχώρηση ποδοσφαιριστές του Ηρακλή συμπεριελάμβανε και τον Κώστα Ρουγκάλα, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα και δεν θα είναι μέλος του «κυανόλευκου» ρόστερ τη νέα περίοδο. Η εξέλιξη μάλλον αιφνιδιάζει, καθώς τα ονόματα των παικτών, που «ακούστηκαν» για αποχώρηση ήταν αυτά των Τόσκα (αποχώρησε), Τσιλιγκίρη, Αγγελούδη, Καρακώστα και των δύο τερματοφυλάκων, Λαδά και Παπαθανασίου, ενώ εν εξελίξει είναι το θέμα παραμονής ή μη του Σάββα Σιατραβάνη.

Η αλήθεια είναι ότι ο 21 ετών κεντρικός αμυντικός ήρθε το χειμώνα στην Μίκρα με εξαιρετικές προοπτικές παρόντος και – ιδίως – μέλλοντος. Μάλιστα, όσοι μιλούσαν για το ταλέντο του, υποστήριζαν ότι, όσον αφορά στο εντυπωσιακό δίδυμο, που συγκροτούσαν στον Φωστήρα, ο Ρουγκάλας ήταν ο περισσότερο προσοντούχος σε σχέση με τον Ζιαμπάρη, αλλά ο Ηρακλής δεν είχε κατορθώσει να αποκτήσει αμφοτέρους, καθώς ο διεθνής νεαρός δεσμευόταν από τον Ολυμπιακό.

περισσότερα στο bluearena.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected