Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Super League – Πλησιάζει ο Ισλανδός στον ΠΑΟΚ, εντυπωσιακή η κίνηση στα διαρκείας της ΑΕΚ!

assets_LARGE_t_249961_54527006Σημερινό δημοσίευμα του Ισπανικού τύπου αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αλφρέντο Φινμπόγκασον.

Για συνάντηση του Φρανκ Αρνεσεν με τον πρόεδρο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Χοκίν Απεριμπέι μιλούν οι Ισπανοί, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης τον Αλφρέντο Φινμπόγκασον.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά πως ο Ισλανδός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Νταβίντ Μόγιες, ενώ το σχετικό ρεπορτάζ καταλήγει πως μοναδική ομάδα που έχει κάνει επίσημη κρούση στη Σοσιεδάδ είναι ο ΠΑΟΚ.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ, όπως συνηθίζεται άλλωστε δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, ούτε φυσικά και διάψευση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος.

πηγή

ImageHandler (1)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την έκπληξή της και ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση του με δεδομένες τις συνθήκες στη χώρα.Ε>ντυπωσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστική η ενημέρωση που έκανε η ΠΑΕ μέσω του λογαριασμού της στο Facebook για τη διάθεση των καρτών της νέας σεζόν, η οποία γίνεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Συνεχίζεται με αυξητικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ για τη νέα χρονιά από τους περσινούς κατόχους. Μόνο χθες και σήμερα ανανεώθηκαν περί τα 200 εισιτήρια διαρκείας!Οι ρυθμοί της ανανέωσης κρίνονται εντυπωσιακοί με το δεδομένο βεβαίως της πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στη χώρα και τις κλειστές τράπεζες και αντανακλούν στην πρωτοφανή αφοσίωση των φιλάθλων της ΑΕΚ προς την ομάδα τους

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected