Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – Οι 11+1 παίκτες που “κόπηκαν” από τον Σίλβα

23e613fd669ec348ccb24dcb2c583c12_LΜία ντουζίνα ποδοσφαιριστές «έκοψε» ο Μάρκο Σίλβα από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως σας ενημερώσαμε, ανακοίνωσε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» που θα «πετάξει» το μεσημέρι της Παρασκευής (9/7) για την Γερμανία και το Μόναχο και από εκεί οδικώς θα ταξιδέψει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ίβηρας κόουτς, επέλεξε 26 ποδοσφαιριστές, εν αντιθέσει με 12 παίκτες των Νταμπλούχων Ελλάδας που δεν θα κάνουν… check in και θα παραμείνουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Αρχικά, εκτός έμεινε ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στο στάδιο της επανένταξής του και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει για λίγες ακόμα μέρες στην χώρα μας και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους Γιαννούλη και Διαμαντάκο, οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και τη νέα σεζόν και θα αναζητήσουν τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα τους. Παράλληλα, εκτός έμειναν οι Βλαχοδήμος, Χαλκιαδάκης, Τζανακάκης, Καθάριος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Πελέ, Ιμπραχίμ και Στσέποβιτς, όπως και ο Μπεν που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected