Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ακόμη δεν το έχει χωνέψει πως έχασε αυτό το γκολ… (vid)

A1Για έναν παίκτη που αστοχεί σχεδόν εξ επαφής και με την εστία ανυπεράσπιστη αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να το χωνέψει, φανταστείτε πόσο πιο άσχημο είναι το συναίσθημα όταν χάνει την ευκαιρία να σκοράρει κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League.

Ο “παθών” είναι ο 19χρονος μέσος της Melburne City, Στέφαν Νάουκ, ο οποίος στο 31ο λεπτό του φιλικού με τη Μάντσεστερ Σίτι είδε τη μπάλα να του στρώνεται στα πόδια σχεδόν τρία μέτρα μπροστά στην άδεια εστία όμως κατάφερε να τη στείλει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ήταν δε τόσο κραυγαλέα η ευκαιρία που και ο ίδιος ο νεαρός άσος έβαλε τα γέλια από αμηχανία! “Νομίζω ότι στις προσεχείς βραδιές θα υπάρχουν στιγμές που θα ξαπλώνει στο κρεβάτι του ο Στέφαν και θα θυμάται αυτή την ευκαιρία.

Αυτές είναι στιγμές που ελπίζεις να μην έχεις ποτέ. Ο Στέφαν ήταν εκεί, έκανε ωραία κούρσα μέσα στην περιοχή αλλά ήταν άτυχος όταν βρήκε τη μπάλα με το πόδι. Ήταν μεγάλη ευκαιρία”, δήλωσε ο προπονητής του Τζον Βαν Σιπ στο φινάλε του φιλικού, που βρήκε την ομάδα του Μάντσεστερ να επικρατεί 1-0 με γκολ του Νασρί.

Πέρα πάντως από αυτή την ευκαιρία, οι άνθρωποι της Melburne City μπορούν να “παρηγορηθούν” από την φοβερή “ποδιά” του 22χρονου μέσου τους, Πάουλο Ρέτρε στον Γιαγιά Τουρέ, που έγινε στον ίδιο αγώνα.

Δείτε σε video του sport24.gr την τρομερή ευκαιρία αλλά και τη σούπερ ντρίμπλα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected