Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Με τα “ερυθρόλευκα” ο Ιγκόρ Ανγκούλο!

angoulo-igor_610_400Τον πρώην επιθετικό του Απόλλων Σμύρνης Ιγκόρ Ανγκούλο που πέρυσι πέτυχε 20 γκολ στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και στο Κύπελλο Ελλάδας, παίρνει ο Πλατανιάς. Ο Ισπανός επιθετικός θα αποκτηθεί ως εναλλακτική λύση, ενώ αναζητείται ακόμα ο βασικός σέντερ φορ. 

Κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Πλατανιά. Οι “ερυθρόλευκοι” προσπαθούν να κλείσουν τα τελευταία κενά του ρόστερ, με τους ιθύνοντες να εξετάζουν πολλές περιπτώσεις και να διαπραγματεύονται με διάφορους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο κάποιες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και κάποιες άλλες είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitko.gr, ο Πλατανιάς είναι κοντά στην απόκτηση του πρώην επιθετικού του Απόλλωνα Σμ., Ιγκόρ Ανγκούλο ο οποίος την περασμένη σεζόν πέτυχε 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός προορίζεται για δεύτερη λύση στην γραμμή κρούσης του Πλατανιά, με τον Παράσχο να βλέπει στο πρόσωπό του μια καλή και αξιόπιστη λύση. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει με τον γεννημένο στο Μπιλμπάο Ανγκούλο, ν’ αναμένεται στα Χανιά τις επόμενες ώρες προκειμένου να υπογράψει.

περισσότερα στο athlitiko.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected