Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ισόπαλοι στο φιλικό Ηρακλής και Παναιτωλικός

malezasΗρακλής και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Καρπενήσι. Οι δύο ομάδες χρειάζονται ακόμα πολύ δουλειά, αλλά και ενίσχυση για να καλύψουν τα κενά που έχουν.

Τα γκολ πέτυχαν οι Στάμου (46′) και Μάκος (85′), ενώ έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κούσας.

Σ’ έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που προηγήθηκε νωρίτερα στο Καρπενήσι. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και του Παναιτωλικού δυσκολεύτηκαν αρκετά στο ν’ αλλάξουν μια πάσα στα δύο μέτρα. Το γήπεδο σε κάποια σημεία θύμισε λίμνη και αυτό ήταν αρκετά επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι. Στο γήπεδο βρέθηκαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον , Πέρνις κάτω από τα δοκάρια. Τους Ζιαμπάρη και Μπαρτολίνι να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά και αριστερά οι Μπουκουβάλας και Σαραμαντάς. Αμυντικά χαφ οι Λάζαρ και Ιντζόγλου. Στον άξονα ο Τσιλιανίδης, στις πτέρυγες οι Χαντί και Κυριακίδης, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Γιάννης Λουκίνας. Η ομάδα του Παναιτωλικού ξεκίνησε με σχηματισμό 4-2-3-1 με μοναδικό προωθημένο τον Βασιλείου

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε ένα χαμηλό τέμπο με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται αρκετά στο να μεταφέρουν την μπάλα από την περιοχή τους στα αντίπαλα καρέ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν θα βγάλουν ανάπτυξη στο παιχνίδι. Δύο-τρεις φορές ο Κοστίν Λάζαρ επιχείρησε να περάσει κάθετες πάσες, όμως αυτές ή θα κολλούσαν στον νερό ή θα κατέληγαν στα πόδια παικτών του Παναιτωλικού.

περισσότερα στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected