B ΕΠΣ Ημαθίας

Το ImathiaSportsNews στην “πρώτη” της Θύελλας Σταυρού! (photos+video)

DSCN8455

Πρεμιέρα σήμερα (5/8) για τη Θύελλα Σταυρού, που και φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Με νέα διοίκηση, πολλά νέα πρόσωπα αλλά “στυλοβάτη” για 6ο χρόνο τον προπονητή Κώστα Μουρτζίλα, οι 20 και πλέον ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν στη σημερινή “πρώτη”, ξεκίνησαν με στόχο την καλή πορεία και την ανάδειξη των νέων παιδιών που υπάρχουν στο ρόστερ.

Παρόντες βεβαίως και οι άνθρωποι που ανέλαβαν φέτος τα ηνία της Θύελλας, νέα παιδιά ως επί τω πλείστον, με στόχο την αλλαγή της φιλοσοφίας και την ανάδειξη των νέων πεποιθήσεων όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας έχει ως εξής :

Πρόεδρος : Μπακάλης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος : Ιωσηφίδης Χρήστος

Γενικός Γραμματέας : Σκρίμπας Αντώνιος

Ταμίας : Τασιάνας Ιωάννης

Γενικός Αρχηγός : Μουρατίδης Ιωάννης

Έφορος γηπέδου : Μώρας Ελευθέριος

Μέλος : Μαλόγλου Ιωάννης

DSCN8467

Προπονητής για 6η χρονιά (5η συνεχόμενη) ο Κώστας Μουρτζίλας, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του ImathiaSportsNews (θα δείτε σε νεότερη ανάρτηση) και αναφέρθηκε τόσο στη φιλοσοφία που τον χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την διαμόρφωση του φετινού ρόστερ.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σταυρού έδωσαν το παρόν τα περισσότερα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς απουσίαζε μόνο ο πορτιέρο Γιώργος Καραμιχαηλίδης. Οι “νέοι” που έδωσαν το παρόν ήταν οι Χρήστος Τζιόκας (από Νέα Γενεά Νικομήδειας), Γιώργος Καραγαβριηλίδης (από ΜΑΣ Βεργίνας), Δημήτρης Νεστορόπουλος (από ΠΑΟΚ Κουλούρας), Γιάννης Μάρτος (από Εθνικό Ράχης), Χρήστος Τσίπης του Σιδέρη (από Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου) και Δημήτρης Βασιλείου (από τον Απόλλων Λυκογιάννης).

Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Στέλιου Τοσουνίδη, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους αγωνίστηκε τελευταία φορά το 2010 ενώ πολύ σημαντικές θεωρούνται οι ανανεώσεις της συνεργασίας με τους Γιώργο Δαρδακούλη και Γρηγόρη Ισλάμι, παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα και τη νέα σεζόν.

Αποχώρησαν από τη Θύελλα ο Γιάννης Συμεωνίδης (σε ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς) και ο Γιάννης Πάσχος (σε ομάδα της Θεσπρωτίας).

Ας δούμε τι λέει στην κάμερα ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής της Θύελλας, Άγγελος Αθανασιάδης

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά εκτός Κυριακής και τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η Θύελλα είναι ως εξής :

19/8 με Νηρέα εκτός

22/8 με ΜΑΣ Βεργίνας εκτός

26/8 με Νηρέα εντός

29/8 με ΜΑΣ Βεργίνας εντός

2/9 με Ακαδημία Μακροχωρίου εκτός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected