Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Καβάλα – Πανσερραϊκός (1-1) Πολύ καλή εμφάνιση για τους “Αργοναύτες”, σφιγμένοι οι “ερυθρόλευκοι”

10982694_860502133999630_5082764615436823157_nΜε εμφανή τα σημάδια κούρασης από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στα 3-5 Πηγάδια, ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε τον Α.Ο. Καβάλας στο “Ανθή Καραγιάννη” σε φιλικού χαρακτήρα ματς το οποίο δεν ανέδειξε νικητή (1-1).

Ο τεχνικός των “λιονταριών” Κώστας Βασιλακάκης, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του χρησιμοποιώντας από μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.

Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο στο οποίο οι Σερραίοι μπήκαν δυνατά, έχοντας καλούς συνδυασμούς και φτάνοντας αρκετές φορές στην αντίπαλη εστία πετυχαίνοντας μάλιστα και το γκολ με τον Φουρτάδο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο υπόλοιπο του αγώνα έχοντας μάλιστα και τρία (!) δοκάρια. Στο 43′ με τον Παπαδόπουλο να εκτελεί πέναλτι και να σημαδεύει το δοκάρι του Ανδρούτσου και στο 48′ με τον Μπρατσιάνι ο οποίος είχε διπλό δοκάρι σε μία φάση. Στο 50′ οι “Αργοναύτες” κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Παντελίδη, σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό, σε ένα δεύτερο ημίχρονο υποτονικό και χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.

Συνθέσεις

Καβάλα : Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μαργαρίτης, Μπάτζιος, Λιόλιος, Δέντσας, Γ. Παπαδόπουλος, Παππάς, Δουμάνης, Μπρατσιάνι, Παντελίδης. Έπαιξαν και οι: Ασημάκης, Μπαντάνης, Μπλιός, Κυφωνίδης, Τουμανίδης, Πτηνόπουλος, Δελής.

Πανσερραϊκός : Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Μπαλού, Περπερίδης, Ντα Κόστα, Μπέριαν, Φουρτάδο, Ατματσίδης. Αγωνίστηκαν και οι :  Μέλκας, Κοσμίδης, Βιτλής, Καψάλης, Κουκόλης, Τσιμίκας, Ανδρέου, Μπονέρης, Ρούτσης, Προβατίδης, Παπαστεργίου

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected