Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Δείτε όλα τα “πάρε δώσε” στον Ευρωπαϊκό χώρο!

kentroΕντζί η Τότεναμ, Γιανγκά-Εμπιουά η Λιόν και Κάλινιτς η Φιορεντίνα. Πήρε Κούρτσι στη θέση του Καπίνο η Μάιντς.

Κάτοικος “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Κλίντον Μουά Εντζί, με την Τότεναμ να ανακοίνωνει επίσημα την απόκτηση του 22χρονου Καμερουνέζου επιθετικού από την Λιόν. Ο Εντζί μπορεί να αγωνιστεί είτε στη θέση του σέντερ φορ είτε στις πτέρυγες της επίθεσης ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απομένει να εκδοθεί άδεια εργασίας για τον παίκτη προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταπήδησής του στους Λονδρέζους.

Έναν χρόνο μετά την έλευσή του στην Ιταλία ο Μαπού Γιανγκά-Εμπιουά αποχαιρετάει τη Ρόμα (παρά το γεγονός ότι είχε εξαιρετική παρουσία στους πρωτευουσιάνους), με την ομάδα της “αιώνιας πόλης” να έρχεται σε συμφωνία με τη Λιόν για την απόκτησή του έναντι 10.000.000 ευρώ (8+2 μπόνους). Ο 26χρονος Γάλλος σέντερ μπακ υπέγραψε μάλιστα πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “λιονέ”.

Ο Τζανλούκα Κούρτσι είναι ο διάδοχος του Στέφανο Καπίνο στη Μάιντς. Ο 3Οχρονος Ιταλός πορτιέρε, το όνομα του οποίου απασχόλησε και την ΑΕΚ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αποκτήθηκε από τον γερμανικό σύλλογο για να καλύψει το κενό που άφησε ο Έλληνας κίπερ, με το συμβόλαιο που υπέγραψε να είναι διετούς διάρκειας.

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης για τη Φιορεντίνα, με τους “βιόλα” να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον Νίκολα Κάλινιτς και τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο παίκτης υπέγραψε για τέσσερα χρόνια. Σημειώνεται πως ο 27χρονος Κροάτης στράικερ εντυπωσίασε τα τέσσερα τελευταία χρόνια με τη Ντνίπρο (37 γκολ σε 86 ματς πρωταθλήματος), με την οποία έφτασε μάλιστα πέρυσι μέχρι τον τελικό του Europa League.

Παίκτης της Σέλτικ για τα επόμενα τέσσσερα χρόνια θα είναι ο Σκοτ Άλαν, με τους “καθολικούς” να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους με την Χιμπέρνιαν για τον 23χρονο μέσο. Την ίδια στιγμή ο Λίαμ Χέντερσον, ο οποίος επέκτεινε μέχρι το 2018 το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές, παραχωρήθηκε δανεικός στη Χιμπέρνιαν για τη φετινή σεζόν στο πλαίσιο της μεταγραφής του Άλαν.

Ο Έκτορ Μορένο άφησε την Εσπανιόλ και επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στο ολλανδικό πρωτάθλημα (έπαιζε στην Άλκμααρ), με την Αϊντχόφεν να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 27χρονο Μεξικανό αμυντικό για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Όλες οι μεταγραφές στο sport24.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected