Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πιερικός (5-1) Εντυπωσιακοί οι γηπεδούχοι!

DSC_4603Πιο έτοιμος ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, κέρδισε εύκολα τον ελλιπή Πιερικό που πιστοποίησε για μια ακόμη φορά με την εικόνα του, ότι χρειάζεται ενίσχυση για να σταθεί αξιοπρεπώς στη Γ΄Εθνική κατηγορία με την οποία έκανε σήμερα την πρώτη του γνωριμία…

Σίγουρα η ομάδα της Κατερίνης είχε διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που θα μπορούσε να παρουσιάσει με τους Γεωργίου, Παπαδόπουλο, Τροίρη, Ολιβέιρα και τους Σέρβους που απέκτησε αλλά ακόμη δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Όπως είναι σίγουρο και το ότι ο χρόνος έναρξης του πρωταθλήματος πλησιάζει κι εκεί πλέον αρχίζει η πραγματικότητα της…Γ΄Εθνικής, η οποία είναι σκληρή και δύσκολη.

Το μοναδικό γκολ του Πιερικού πέτυχε στο 32΄ο Πέεφ που έδειξε ότι αποτελεί αξιόπιστη λύση και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα της Κατερίνης.

Ο Αχιλλέας συνεχίζει να αποτελεί μια από τις έμπειρες ομάδες της Γ΄εθνικής με ποδοσφαιριστές που ξέρουν καλά την κατηγορία και με στόχο και φέτος την πρωταγωνιστική πορεία, θα είναι δύσκολος και επικίνδυνος για κάθε ομάδα που θα επισκέπτεται την Νεοκαισάρεια.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όταν ο Νάκας εκμεταλλεύτηκε ωραία σέντρα του Λαζαρίδη που συνεργάστηκε ιδανικά με τον Κατσιαμήτα και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης με φάουλ έβαλε μπροστά την ομάδα του και λίγα λεπτά αργότερα πέτυχε χατ-τρικ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι γράφοντας το 3-1.

Ο Κλιάνης με πέναλτι έκανε 4 τα γκολ της ομάδας του για να κλείσει το σκορ ο νεαρός Καραμανώλας που μπήκε αλλαγή για την ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Τσιτσιλίκας): Τζήμας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Ηλιάδης, Ποτουρίδης, Καρατζόγλου, Δαλαμήτρας, Βραχνός Κατσιαμήτας, Νάκας. Έπαιξαν ακόμη και οι Παναγιωτίδης, Μπικηρόπουλος, Καραμανώλας, Σκούρτι, Φουρκιώτης, Ζαχαράκης.

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας) : Φιρινίδης, Ιορδανίδης, Υπο δοκιμήν, Ανδρεάδης, Υπο δοκιμήν, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου, Πέεφ, Υπο δοκιμήν, Δαδάκος Επίσης απο το κορμό του ρόστερ, αγωνίστηκαν οι Παπατολίκας, Καράμπελας, Ντιέγκο, Παναγιωτίδης, Νταντίνης, και αρκετοί υπο δοκιμήν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected