Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το report από τα φιλικά προετοιμασίας (photos+vid)

DSCN9328Πολύ ενδιαφέροντες αγώνες περιελάμβανε το σημερινό (29/8) πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας, μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Εντυπωσιακά ματς διεξήχθησαν σε Επισκοπή, Παλατίτσια και Κοπανό, και οι ανατροπές στο σκορ, πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους που τα παρακολούθησαν.

Στα χαρακτηριστικά της ημέρας, οι 200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Κοπανού, η ευρεία νίκη του Ηρακλή Άσπρου επί του πρωταθλητή Ημαθίας ΑΣ Ειρηνούπολης αλλά και η νίκη του Άρη Παλαιοχωρίου επί της ΑΕ Αλεξάνδρειας, με τους “κιτρινόμαυρους” να δείχνουν πως φέτος θα είναι άκρως ανταγωνιστικοί.

Ας δούμε ένα μίνι report των σημερινών αγώνων, όπως το κατέγραψαν οι συνεργάτες του ImathiaSportsNews :

1. Τουρνουά «Γεώργιος Μπαλόγλου» με τη συμμετοχή της Βέροιας Κ17, της Ακαδημίας Βέροιας, του Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας και του Αλιάκμων Νησελίου  (δείτε το ρεπορτάζ εδώ)

2. Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας  3-3 (δείτε το ρεπορτάζ εδώ)

3. ΠΑΟ Παλατίτσια – Ατρόμητος Διαβατού  4-3 (Τσαπράνης Α., Λιόλιος, Σαρηγιαννίδης, Αργυρόπουλος / Φεΐμ, Δαληγκάρος, Μπουρδάνος)

Εντυπωσιακό πραγματικά το ματς στο Δημοτικό Παλατιτσίων, με τις δύο άμυνες να πηγαίνουν…περίπατο για ένα ημίχρονο και τους επιθετικούς να πετούν…φωτιές εκμεταλλευόμενοι βεβαίως και τα αμυντικά λάθη εκατέρωθεν. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός, έφτασε στο 0-3 με τέρματα των Χρήστου Φεΐμ (αναμένεται η ανακοίνωση του, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕ Χαρίεσσας), Αλέξανδρου Δαληγκάρου και Θανάση Μπουρδάνου, που αναμένεται επίσης να αποκτηθεί προερχόμενος από την Κ17 της Βέροιας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά των “πρασίνων” να αντεπιτεθούν και με τέρματα των Άκη Τσαπράνη, Δημήτρη Λιόλιου, Νικήτα Σαρηγιαννίδη και Αργυρόπουλου έκαναν την μεγάλη ανατροπή, πετυχαίνοντας μία ακόμη φιλική νίκη.

4. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς  2-2 ( Βασιλείου, Λαδάς / Παναγιωτόπουλος 2)

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Νίκη στο σημερινό ματς, απέναντι σε έναν ελλειπέστατο ΠΑΟΚ που “αποδεκατίστηκε” στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό. Το ματς είχε πολύ καλά διαστήματα, με πολλές φάσεις και όμορφες προσπάθειες, με την ομάδα του Δημήτρη Σαμαρά να δείχνει αξιοσημείωτη ομοιογένεια και σαφώς έτοιμη ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές, πίεσε την αντίπαλη άμυνα ωστόσο η Νίκη αποχώρησε από το ΔΑΚ Αλεξάνδρειας με μια σημαντική φιλική ισοπαλία

5. Μακεδονικός Πλατάνου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  1-6 (Τσιτσιλαράς Β. / Κιρκιλιανίδης 2, Βελικούδης, Σαλτουρίδης, Ευαγγελόπουλος, Καλιάκρας)

11224512_1470895109903883_3754569949281682001_o

Εξαιρετική εμφάνιση από τα πιτσιρίκια του Μέγα Αλέξανδρου στο Δημοτικό Γήπεδο του Πλάτανου, καθώς στο πρώτο ημίχρονο, εκτός των Κιρκιλιανίδη και Ντάμτσιου, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προερχόταν από την Ακαδημία της ομάδας. Με αρκετά τρεξίματα και πολύ καλές τοποθετήσεις, έφεραν χαμόγελα στον προπονητή και στη διοίκηση, εμφάνιση που συνέχισαν στο δεύτερο 45λεπτο και οι λεγόμενοι “μεγάλοι”, φτάνοντας το σκορ στο 1-6. Αρκετές οι απουσίες για τους γηπεδούχους στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, σε μια αγωνιστική παρένθεση μετά τις πολύ καλές τελευταίες εμφανίσεις στα φιλικά.

6. ΓΑΣ Κοπανού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  3-2 (δείτε το ρεπορτάζ εδώ)

7. Ηρακλής Άσπρου – ΑΣ Ειρηνούπολης  4-1 (Ρέτζια 2, Πατσιαβούρας, ? /Παπαϊωάννου)

Ένα ημίχρονο καλής εμφάνισης αποκομίζει ο πρωταθλητής Ημαθίας από το σημερινό φιλικό προετοιμασίας, με αντίπαλο τον φιναλίστ του περσινού Κυπέλλου Πέλλας. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, επέβαλε τον ρυθμό της και προηγήθηκε στο πρώτο 45λεπτο χάρη σε τέρμα του Αργύρη Παπαϊωάννου. Παρά τις προσπάθειες, το ρευστό 0-1 παρέμεινε στο πρώτο μισό του αγώνα, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στη συνέχεια και να πετυχαίνουν τέσσερα τέρματα φτάνοντας στο ευρύ 4-1. Να σημειώσουμε πως δεν αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθέντας Γιώργος Γασπαράτος, ενώ στον Ηρακλή μεγαλώνει η Ημαθιώτικη παροικία πλέον καθώς, εκτός του Αντώνη Τζίμου, θα αγωνίζονται και οι Νίκος Πατσιαβούρας (από Μακροχώρι) ο οποίος πέτυχε το τρίτο τέρμα και Άγγελος Ρόκκος (από Φίλιππο Μέσης)

Η σύνθεση του ΑΣ Ειρηνούπολης :

Σταματέλος, Βαλδήρ, Χουϊλουλίδης, Αργυρίου, Συμεωνίδης, Γιαουτζής, Τζεϊρανίδης, Κουκουράκης, Πετκάκης, Παρσόπουλος, Τσιούπρος. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Ν., Τερζής, Τενεκετζής, Παπαϊωάννου, Μιχαηλίδης, Καλφούντζος.

8. Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΜΑΣ Βεργίνας  0-3 (Μπλούκας, Γκριτζαλιώτης, Ντόβας)

Πιο έτοιμοι φάνηκαν οι φιλοξενούμενοι στο σημερινό παιχνίδι, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα από το Μακροχώρι, Γιάννη Μπλούκα να κάνει…σεφτέ ανοίγοντας το σκορ. Τέρμα πέτυχε και ο πρώτος σκόρερ της περσινής Β Ερασιτεχνικής Τάσος Γκριτζαλιώτης, σε ένα παιχνίδι που οι δύο προπονητές (Γιώργος Κεσίδης, Πασχάλης Μελιόπουλος) χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.

9. Φίλιππος Μελίκης – Θύελλα Σταυρού  4-2  (Πιτσάβας, Χασάν, Φερχάντι, Ντόβας / Μυλωνάς Α. 2)

Πρώτη φιλική νίκη για τους “ερυθρόλευκους” που δυσκολεύτηκαν αλλά επικράτησαν της μαχητικής Θύελλας με 4-2. Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου, με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση της σημείωσε την καλύτερη της εμφάνιση (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο), αν και χρειάστηκε την τύχη με το μέρος της καθώς αρκετές ήταν οι φορές που στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα βγήκε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Γκολ και πάλι για τον Αντώνη Πιτσάβα στα φιλικά, πρώτο τέρμα για τον νεαρό Φερχάντι που προωθήθηκε φέτος από την Ακαδημία.

10. Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας  2-0 (Γεωργίου, Ατανάσοφ)

Άκρως θετικά στοιχεία έδειξε σήμερα ο Άρης Παλαιοχωρίου, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα αγωνίζεται πλέον στην Α1 Ερασιτεχνική αλλά και με εξαιρετική εικόνα μέχρι στιγμής στα φιλικά. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και έπαιξε στην κόντρα, δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο τέρμα σημείωσε ο μέχρι πρότινος παίκτης της ΑΕΑ Κώστας Γεωργίου ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Ατανάσοφ.

ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

11. Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΑΕ Σχοινά  1-7 ( Κυριακού / Κατσαράς, Κασλαμάς 2, Σεβαστιάδης, Κρουστάλης Γ., Μπενίσκος, Μαργαρίτης)

Κανένα περιθώριο δεν άφησε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι η ΑΕ Σχοινά, σε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου απείλησε ουκ ολίγες φορές τα αντίπαλα καρέ και έφτασε στο ευρύ 7-1 με χαρακτηριστική…ποικιλία στους σκόρερς.

12. ΑΟ Μαρίνας – Ολυμπιακός Νάουσας  2-3 (Ντατσής, Πουτακίδης / Τσιούλης 2, Τσαούσι)

Ανοιχτό παιχνίδι στο Δημοτικό Μαρίνας, με τον Ολυμπιακό να φεύγει νικητής μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Δύο τέρματα για τον Δημήτρη Τσιούλη και ένα για τον Ηλία Τσαούσι από πλευράς “ερυθρολεύκων”, Παναγιώτης Ντατσής και Γιάννης Πουτακίδης από πλευράς “οράνιε”, σε μια αναμέτρηση που διηύθυνε ο Γρηγόρης Γαβράς.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

13. ΑΣ Πατρίδας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  3-5 (? / Τάνης, Νούσιος, Κουτσιάδης, Νικολαΐδης, Σιμιτζής)

Πολύ καλύτερος και με περισσότερες λύσεις από τον πάγκο ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου στο σημερινό παιχνίδι, μετέτρεψε το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία. Ωστόσο, οι δύο προπονητές δοκίμασαν και νέα πρόσωπα στο σημερινό παιχνίδι (πολλοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές για τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις) ενώ με τους “κιτρινόμαυρους” των Κώστα Μουρτζίλα και Χρήστου Τάνη αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Κουτσιάδης, που επέστρεψε στην ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected