Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - K20 - K17 - K15

Τουρνουά “Γιάννης Μπαλόγλου” – Νικήτρια η Βέροια Κ17 (photos)

IMG_5615Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά στη μνήμη του “ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ”, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αγροτικός Αστέρας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Ακαδημία Βέροιας, Αλιάκμων Νησελίου, ΠΑΕ Βέροια Κ17 και Αγροτικός Αστέρας, σε αγώνες διάρκεια μισής ώρας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στο πρώτο αγώνα ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την Ακαδημία Βέροιας και ηττήθηκε με 0–4 με τέρματα του Νταμοτζίδη (2′), Γαβριηλίδη (3′), Σοφιανίδη (15′) και Κούβαρο (20′).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παζαρτζικλής με βοηθούς τον κ. Χαραλαμπίδη και κ. Παρασίου.

Ο δεύτερος αγώνας διεξήχθη μεταξύ της ομάδας του Αλιάκμων Νησελίου και της Βέροιας Κ17. Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη με τελικό σκορ 1–3. Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν οι Ζιγκερίδης (15′), ισοφάρισε με κεφαλιά ο Μπαϊράμι (21′), με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και πάλι ο Ζιγκερίδης έκανε το 1-2 (23′) και στο 26′ ο Καράγιαννης το 1-3.

IMG_5576

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Χαραλαμπίδης με βοηθούς τον κ. Παζαρτζικλή και κ. Παρασίου.

Στο μικρό τελικό αγωνίστηκαν οι δύο ηττημένοι των πρώτων αγώνων, μεταξύ της ομάδας του Αλιάκμων Νησελίου και του Αγροτικού Αστέρα. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με σκορ 0–1 , με τέρμα του Σουλιώτη, μετά το ριμπάουντ που πήρε σε απόκρουση του τερματοφύλακα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου με βοηθούς τον κ. Παζαρτζικλή και κ. Χαραλαμπίδη.

Στο τελικό αγωνίστηκαν οι δύο νικητές των πρώτων αγώνων, μεταξύ της Βέροιας Κ17 και της Ακαδημίας Βέροιας. Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Βέροιας Κ17, που επικράτησε χάρη σε τέρμα του Αϊραντζή στο 7ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου με βοηθούς τον κ. Παζαρτζικλή και κ. Χαραλαμπίδη.

IMG_5575 IMG_5601

Στη συνέχεια οι γονείς του αδικοχαμένου Γιάννη Μπαλόγλου απένειμαν αναμνηστικά στους αρχηγούς των τεσσάρων ομάδων, ενώ πλακέτες παρέδωσαν και ο Αντιδημάρχος κ. Σιδηρόπουλος Αθανάσιος, ο κ. Σοφιανίδης Γεώργιος καθώς και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Σπύρος Κωτσιαντής. Στους τρεις διαιτητές που έδωσαν σήμερα το παρόν τις απονομές έκανε ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Πουλασουχίδης, ο ταμίας του Αγροτικού Αθανάσιος Ταραλάς και ο γενικός αρχηγός της ομάδας την περίοδο που αγωνιζόταν ο Γιάννης Μπαλόγλου, Νίκος Σπανός.

Μετά τις απονομές ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη του πρώην παίκτη του Αγροτικού Αστέρα Γιάννη Μπαλόγλου.

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί τους κ. Αντιδημάρχους Βέροιας Σιδηρόπουλο Αθανάσιο και Σοφιανίδη Γεώργιο, τους γονείς και συγγενείς του Γιάννη Μπαλόγλου καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Αγία Βαρβάρα. Επίσης ευχαριστεί τα σούπερ μάρκετ ¨ΓΑΛΑΞΙΑΣ¨ για την προσφορά των προϊόντων τους.

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected