Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : “Γι αυτό δεν καταθέσαμε ένσταση εις βάρος του Νηρέα”

IMG_5741Ιδιαίτερα καυστική και με ευθείες βολές προς τη διοίκηση του Νηρέα Βέροιας είναι η ανακοίνωση που εστάλη στα ΜΜΕ από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. 

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, οι “πράσινοι” εξηγούν τους λόγους για τους οποίος δεν έκαναν ένσταση στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου, ενώ επεκτείνεται και σε άλλα θέματα που αφορούν μεταγραφές μεταξύ των δύο συλλόγων, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους (και ιδιαίτερα βαρείς) χαρακτηρισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα και την πρόκρισή μας στον αγώνα κυπέλλου με την ομάδα του Νηρέα-Ολυμπιακός (!!!), εξετάσαμε σοβαρά το ενδεχόμενο υποβολής ένστασης αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή. Όχι για τον “δικό” μας που “υπεξαίρεσε” ο “αντίπαλος” πρόεδρος. Παρά τη σταθερή θέση μας ότι οι αγώνες κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο, η πρώτη μας σκέψη ήταν ότι αξίζουν οι συνέπειες του ΚΑΠ σ’ αυτούς που δεν σέβονται και δεν τιμούν το λόγο τους. Γιατί ο Νηρέας στήθηκε με 13 μεταγραφές από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, χωρίς κλάψες και όρους από την πλευρά μας.

Έτσι έγινε και ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή μας το Γενάρη, για τον οποίο μόλις είχαμε δαπανήσει το ποσό έκδοσης δελτίου αλλοδαπού ποδοσφαιριστή για λογαριασμό του,αλλά και του πήραμε και τα παπούτσια για να αγωνίζεται. Αλλά το θέμα δεν είναι οικονομικό … Δυστυχώς ο Νηρέας δεν μας σεβάστηκε και ο πρόεδρός του σφυρίζει αδιάφορα, ενώ δεν απαντάει και στις κλήσεις μας ο μπαταχτσής.Δεν πειράζει, γλίτωσε την ένσταση -για άλλους λόγους-, αλλά δεν τελειώσαμε. Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται… “

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected