Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (5-0) Πιο άνετα απ ότι περίμενε! (photos+vid)

DSCN9637Μεστή και ουσιαστική εμφάνιση για τον ΦΑΣ Νάουσα, στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο της περσινής βαθμολογίας, δεν προμήνυε σε τίποτα τόσο ευρύ σκορ, με τους γηπεδούχους να είναι απόλυτα κυρίαρχοι στο παιχνίδι τους, δείχνοντας τις προθέσεις τους από το πρώτο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, ο ελλειπέστατος Μέγας Αλέξανδρος (εκτός για διάφορους λόγους οι Κιρκιλιανίδης, Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Ελευθεριάδης, Ντόι, Καραούσογλου) ήταν νωθρός, οι ποδοσφαιριστές έκαναν πολλά ατομικά λάθη και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να απειλήσουν την εστία του Ιωακειμίδη.

DSCN9670

Οι 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας, εν μέσω αφόρητης ζέστης, παρακολούθησαν ένα αρκετά ποιοτικό παιχνίδι, με έναν όμως πρωταγωνιστή. Αυτός ήταν ο ΦΑΣ, που παρατάχθηκε κατά 9/11 με παίκτες που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ (εξαίρεση οι Ιωακειμίδης και Ηλιάδης) και ήταν φανερό πως μπορούσαν να βρεθούν ιδανικά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δημήτρης Χαλκιάς έδωσε εντολή για κίνηση κυρίως από τα άκρα και οι παίκτες του ακολούθησαν τη συγκεκριμένη οδηγία σε μεγάλο βαθμό, με τους Γιάννη Μουρίκι και Σάκη Παπατάνο με Δήμο Συμπεθέρη εναλλάξ να είναι σε πολύ καλή μέρα. Παίκτες πάνω του τράβηξε και ο Δημήτρης Καφές, σκόρερ του πρώτου τέρματος της φετινής σεζόν για τον ΦΑΣ ενώ και ο Συμπεθέρης “έγραψε” το όνομα του στον σημερινό πίνακα των σκόρερς.

Στο 33′ ήρθε και το τρίτο τέρμα για τους “κυανόλευκους”, μετά από συνδυασμό των αδελφών Βλαχοδήμου και σκόρερ τελικά τον Αδάμο που αξιοποίησε την εξαιρετική πάσα του Ζήση.

Ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε σχεδόν παρόμοιος και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να φτάνουν και σε τέταρτο τέρμα με τον Νίκο Σαρηγιαννίδη, ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ ενώ το τελικό 5-0 σημείωσε ο Τρύφων Νίκου, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από συνδυασμό των Καφέ και Τασιώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Δεβετζίδη.

DSCN9639 DSCN9640

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Περηφανόπουλος, Συμπεθέρης, Ηλιάδης (89′ Πατατούκας), Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι, Βλαχοδήμος Ζ., Παπατάνος (53′ Νίκου), Καφές, Βλαχοδήμος Α. (62′ Τασιώνας)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Δρομπουλιανούδης, Παντριάς (67′ Ασημακόπουλος), Μηνοήδης Χ., Μηνούδης Α., Σαλτουρίδης, Σερμπίνης, Ντάμτσιος, Βελικούδης (81′ Μητσιώτης), Τερζίδης (70′ Παλιούρας), Αθανασιάδης

*Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του Στέλιου Μαρκούση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected