Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1 (video)

panserraikos-20032Όντας σοβαρός και με αρκετή ενέργεια κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, κέρδισε με 3-1 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο Δημοτικό γήπεδο Ηράκλειας, στο τελευταίο κατά πάσα πιθανότητα φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι “κόκκινοι” ήταν ανώτεροι, όντας μία κατηγορία πάνω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και κατά διαστήματα έβγαλαν ποιότητα και “έπνιξαν” τον αντίπαλο με πίεση και αρκετές ολοκληρωμένες επιθετικές προσπάθειες, ενώ και αμυντικά αν απέφευγαν κάποια επιπόλαια λάθη, ίσως και απόρροια της καταπόνησης από την έντονη ζέστη που υπήρχε, δεν θα είχαν προβλήματα. Μάλιστα οι “κόκκινοι” ήταν εκνευρισμένοι από τα αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα που δέχθηκαν και ανάγκασαν τον Κώστα Βασιλακάκη να βάλει αρκετές φορές τις φωνές στους αντιπάλους για να ηρεμήσουν.

Ο Κώστας Βασιλακάκης παρέταξε μία ενδεκάδα την οποία πολύ πιθανόν και κατά ένα μεγάλο βαθμό θα δούμε και στην 1η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και το θετικό ήταν πως όσο αυτή είχε διάθεση ήταν αποδοτική με τους Μπεριάν, Πόποβιτς να είναι δραστήριοι, ενώ θετικό ήταν και το ντεμπούτο του Ραμίρες στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντινός έδειξε ότι… το έχει, είναι κοντρολαρισμένος παίκτης, με καλή τεχνική, θέλει να παίρνει πρωτοβουλίες, απλά χρειάζεται το απαραίτητο διάστημα για να ενταχθεί 100% στην ομάδα και στα “θέλω” του προπονητή.

Για την ιστορία ο Πόποβιτς στο 9΄ άνοιξε το σκορ και στο 40΄ ο Φουρτάδο διπλασίασε τα τέρματα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι που δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο πέρα από τρεξίματα και ως νέα παιδιά, μείωσαν στο 74΄ με τον Φωτιάδη που εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Σιάκκα και στο 78΄ ο Τσιμίκας μετά από κόρνερ του Ρούτση με προβολή σημείωσε το 3-1.

Διαιτητής: Γκουγκούδης, Βοηθοί: Κρυωνάς, Αναστασιάδης, 4ος: Στόλης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ανδρούτσος(76΄ Μέλκας), Βοσκόπουλος(76΄ Κουκόλης), Σιάκκας(76΄ Κιόσσες), Καψάλης, Περπερίδης(65΄ Στεργιανός), Πόποβιτς(65΄ Παπαστεργίου), Ραμίρες(65΄ Τσιμίκας), Μπεριάν(46΄ Προβατίδης), Φουρτάδο(46΄ Αγγελούδης), Μπαλού(70΄ Ρούτσης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Παπαθανασίου, Ζαγκλιβέρης, Παπαϊωάννου, Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Ζιγκερίδης, Νικολίτσας, Χιονίδης, Σαπιασβίλι, Σάρος, ενώ έπαιξαν και οι Κραγιόπουλος, Μπατμάς, Σαμανίδης, Τσιαμπέρας, Φωτιάδης, Μπούσι, Χαψάς, Σιώμος, Λιτσίλας

serressport.gr

panserraikaraGR

vitlis-20033

Τέλος ο Βιτλής!

Η απουσία του Βασίλη Βιτλή από το φιλικό με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων προκάλεσε μία απορία, από την στιγμή που δεν υπήρχε ενημέρωση για τραυματισμό και μετά το τέλος του αγώνα… έσκασε η πληροφορία.

Ο νεαρός μπακ που ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του Πανσερραϊκού δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Βιτλής πριν από λίγες ημέρες είχε συζήτηση με τον Κώστα Βασιλακάκη και εν συνεχεία ζήτησε από την διοίκηση την λύση του συμβολαίου του και πιθανόν θα συνεχίσει σε κάποια ομάδα της Γ΄ Εθνικής, γιατί αυτή την στιγμή δεν μπορεί να πάει και κάπου αλλού.

Όσον αφορά τον λόγο; Ο Βιτλής φέρεται να ζήτησε εγγύηση για χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και φυσικά κάτι τέτοιο κανείς προπονητής δεν μπορεί να του το προσφέρει, ειδικά στην Football League και πόσο μάλλον από την στιγμή που σε αυτή την θέση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι Καψάλης, Ιωαννίδης και Περπερίδης. Ο Βασιλακάκης φέρεται να του ζήτησε να κάνει υπομονή και να παλέψει για να διεκδικήσει, αλλά ο ίδιος ζήτησε αποχώρηση, όπως και έγινε.

φωτό:tsoutsas-laskaris, ρεπορτάζ serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected