Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι (1-0) Τιμήθηκε ο Χαλκιάς, που έριξε αυλαία στα 28 χρόνια καριέρας! (photos)

DSCN0072 copy

Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Χαλκιά, που σήμερα φόρεσε για τελευταία φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια, ολοκληρώνοντας μια καριέρα 28 ετών.

Ο νυν προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με την κυανόλευκη φανέλα και κόντρα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε (τον Εθνικό Μακροχωρίου τότε) και ενώπιον της οικογένειας του αλλά και λιγοστών – δυστυχώς – φιλάθλων, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον αντιπρόεδρο κ. Μπέκα και ανθοδέσμη από τον αρχηγό του ΦΑΣ, Νίκο Περηφανόπουλο.

Η πολύχρονη καριέρα του Δημήτρη Χαλκιά (δείτε εδώ το βιογραφικό του αλλά και τις δηλώσεις του στην κάμερα του imathiasportsnews.gr) ας είναι το παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ώστε να βρεθούν κοντά στο ποδόσφαιρο, κοντά γενικότερα στον αθλητισμό, γιατί είναι η μοναδική διέξοδος για καλύτερη υγεία, ευεξία και μακριά από κάθε είδους πειρασμούς.

Και πάνω στο στοιχείο αυτό, η άκρως θετική εικόνα των νεαρών αθλητών του στίβου που πραγματοποιούσαν παράλληλα την προπόνηση τους στο ταρτάν του γηπέδου της Νάουσας, μια εικόνα που γεμίζει αισιοδοξία για τη νεολαία και ευχόμαστε να γίνει ο αθλητισμός το φως στο τούνελ για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο τα τελευταία χρόνια…

Όσον αφορά τη φιλική αναμέτρηση που ακολούθησε, οι δύο ομάδες επηρεασμένες από τη ζέστη αλλά και την κοπιαστική ομολογουμένως προετοιμασία, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και το “φτωχό” 1-0 με τέρμα του Δημήτρη Καφέ στο 27′ ήταν αυτό που χώρισε τελικά τους δύο αντιπάλους.

Αρχικές ενδεκάδες : 

ΦΑΣ Νάουσα : Λιακόπουλος, Παπατάνος, Συμπεθέρης, Ηλιάδης, Περηφανόπουλος, Χαλκιάς, Αβραμόπουλος, Λαμπριανίδης, Σαρηγιαννίδης, Πατατούκας, Καφές.

Μακροχώρι : Χαρίσης, Σερασκιέρης Δ., Σταυρίδης, Τσακαλίδης, Σερασκέρης Χ., Τσιφλίδης, Κουλουριώτης, Δημοσθένους, Φιλιππίδης, Κάσα,

*δείτε αργότερα φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected