B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φιλικά προετοιμασίας – Tips από τους αγώνες της Παρασκευής (18/9, photos+vid)

DSCN9813Οκτώ φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας, που εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή λόγω των βουλευτικών εκλογών και συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων.

Ας δούμε τα κυριότερα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες των αναμετρήσεων :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  0-3 (Μερόκης Α., Σκούρα, Πιπιλιάρης)

Δεύτερη φιλική νίκη στα Τρίκαλα για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, που επιβεβαίωσε και σήμερα πως θα είναι εκ των πρωταγωνιστών του φετινού πρωταθλήματος. Κάτω από αφόρητη ζέστη και με υψηλό επίπεδο υγρασίας, οι δύο ομάδες έδωσαν το τελευταίο φιλικό της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας και μετά τις εκλογές, ξεκινά ο αγωνιστικός “γολγοθάς” για αμφότερους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν χάρη σε τέρμα του Αλέκου Μερόκη, με το 0-1 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Η συνέχεια ήταν το ίδιο ανάλογη για τους νεοφώτιστους, που έφτασαν στο 0-3 με σκόρερς τους Φλογκέρ Σκούρα και Κώστα Πιπιλιάρη ενώ ο Γιώργος Ντάμτσιος (λίγες μέρες πριν μπει κι αυτός στο…κλαμπ των παντρεμένων) έδωσε και πάλι ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν φέτος από την Ακαδημία της ομάδας

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

ΑΣ Ειρηνούπολης – Άρης Παλαιοχωρίου  5-0 (Συμεωνίδης Γ., Γασπαράτος 2, Τσιούπρος, Κουκουράκης)

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, ο πρωταθλητής επιβλήθηκε της ομάδας του Δημήτρη Πρίντζιου, που αγωνίζεται στην Α2 Ερασιτεχνική. Πολλά τα πειράματα για τους δύο προπονητές, που δοκίμασαν πολλά πρόσωπα, ενώ “λογαριασμό” άνοιξε από πλευράς γηπεδούχων ο νεοαποκτηθείς από την Κοζάνη, Γιώργος Συμεωνίδης.

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αιγινιακός  1-3 (Κούκλης Α. / Γιαζιτζόγλου, Δερμιτζόγλου, Αχαλινόπουλος Κ.)

δείτε το ρεπορτάζ εδώ

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  0-3 (Παπαδής, Ουέλινγκτον πεν., Κακούδης Δ.)

Πιο ουσιαστικός ο ΓΑΣ στο σημερινό φιλικό του Δημοτικού Γηπέδου Γιαννακοχωρίου, στο δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων την περίοδο της προετοιμασίας. Το συγκρότημα του Σάκη Γλώσση επιβλήθηκε με 3-0 χάρη σε τέρματα των Παπαδή και Ουέλινγκτον στο πρώτο ημίχρονο, με τον Δημήτρη Κακούδη (ο οποίος τελικά υποφέρει από κήλη στη βουβωνική χώρα και αναμένεται να προγραμματίσει χειρουργείο για την αποκατάσταση) να διαμορφώνει στο δεύτερο μέρος το τελικό 0-3.

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι  1-0 (Καφές)

δείτε εδώ το ρεπορτάζ

ΓΑΣ Κοπανού – Ολυμπιακός Νάουσας  4-1 (Γραμματικός 2, Σιδηρόπουλος Β., Πέτγαζλης / Λέσι)

Πιο ουσιαστικός στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πέτυχε τρία τέρματα, ο ΓΑΣ Κοπανού επικράτησε του μαχητικού Ολυμπιακού Νάουσας με σκορ 4-1. Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση ήταν ισόπαλη 1-1, με την ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη να παρουσιάζεται πολύ “φρέσκια” στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τους “κιτρινόμαυρους” που έδειξαν κουρασμένοι και άνευροι.

Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Γιώργου Σγούρδα ανέβασαν στροφές και με τέρματα των Βασίλη Σιδηρόπουλου (vid), Γραμματικού και Πέτγαζλη έφτασε στη τελική επικράτηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected