Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τίτλοι τέλους για τον Ηρακλή Ψαχνών!

H_Οριστικά εκτός Γ΄ Εθνικής θα παραμείνει ο Ηρακλής Ψαχνών, αφού δεν βρέθηκε λύση στο οικονομικό πρόβλημα. Η ομάδα της Εύβοιας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Το …χρονικό

Στις 18/8 συγκροτείται σε σώμα η διοικούσα επιτροπή που ορίζεται από το Ειρηνοδικείο Χαλκίδας. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Κώστας Πριόνας, αντιπρόεδροι οι Δημ. Σιγανός και Γιωρ. Κεραμιδάς, Γεν. Γραματέας η Ευστ. Κορδέλη, Ταμίες οι Στεφ. Καλαβρής και Βαγγ. Αντωνίου, έφορος ο Κων/νος Γκέκας και μέλη οι Στεφ. Αρβανίτης, Τάσος Κιαπέκος, Μιχ. Καλαβρής και Αντ. Γεωργίου.

Στόχος της διοικούσας είναι στο άμεσο διάστημα, να ορίσει εκλογές προκειμένου να βρεθεί μόνιμη διοίκηση για τον σύλλογο.

Την αμέσως επόμενη μέρα ο Κώστας Πριόνας συναντιέται με τον Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά και ξεκινάει το σαφάρι εύρεσης βιώσιμης λύσης, μέσω των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής.

Στις 25/8 ανακοινώνεται κι επίσημα η επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ρόγκα.

Στις 28/8 λαμβάνει χώρα η επίσημη πρώτη της ομάδας με τον Ρόγκα να έχει στη διάθεσή του περίπου 12-13 ποδοσφαιριστές και μερικούς ακόμα υπό δοκιμή.

Στις 30/8 γίνεται στα Ψαχνά η πρώτη Γενική Συνέλευση με τον Κώστα Πριόνα να ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου, για τις από κοινού κινήσεις της διοικούσας και του Δημάρχου.

Στις 6/9 το πρωί πραγματοποιείται η δεύτερη Γεν. Συνέλευση, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο Ηρακλής δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο των Ψαχνών με αντίπαλο τον Κεραυνό Κερατέας.

Ο Ηρακλής πέρα από τους παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό της περσινής Κ19, έχει φέρει ήδη στα Ψαχνά και δοκιμάζονται οι Αγριόδημος, Μπασινάς, Ντέντης και Βεσέλι, οι οποίοι και αναμένεται να υπογράψουν δελτίο συνεργασίας.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο γεν. διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Σίδερης που αναλαμβάνει δράση και όπως όλα δείχνουν θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Στις 8/9 παραχωρεί συνέντευξη τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Στούπας, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά του Ηρακλή (παράλληλα κάνει μία αναδρομή στη θητεία του στον προεδρικό θώκο των «πράσινων»).

Στις 9/9 ο Ηρακλής δίνει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι με το Αιγάλεω στην Αθήνα.

Στις 15/9 ο Κώστας Πριόνας αλλά και υπόλοιπα μέλη της διοικούσας υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.

Στις 16/9 ο Κώστας Πριόνας με ανακοίνωσή του κάνει γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου. Οι επόμενες μέρες και ώρες είναι δραματικές με τον Ηρακλή να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Στις 22/9 γράφεται ο θλιβερός επίλογος… Οι άνθρωποι του Ηρακλή ενημέρωσαν τον Νίκο Ρόγκα ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα.

*eviateam.wordpress.com

loading...
error: Protected